Kokemuksia

Jaathan kokemuksesi meille saatuasi SmileSpassa erinomaista palvelua! Näin autat myös muita asiakkaita!

SmileSpa
Excellent
4.9
Perustuu 127 arvioon
review us on
Pelkopotilaana käyty hammaskiven poistossa ja aivan mieletön kokemus jäi. Sailalle terkkuja!! 🩷 Siinä on osaava ja oikeasti ammattitaitoinen tyyppi. Osasi viedä huomion helposti muualle kun kerroin, että jännittää! Todella positiivinen fiilis jäi, tänne tulen jatkossakin!
Kävin SmileSpa:ssa ensimmäistä kertaa ja se oli erittäin positiivinen kokemus: Lotta oli ystävällinen, ammattitaitoinen ja hän käytti aikaa selittääkseen minulle, mitä hän oli tekemässä joka vaiheessa. Hän vastasi myös ystävällisesti hampaiden hoitoon liittyviin kysymyksiini. Kaiken kaikkiaan mielestäni hän tarjosi erinomaista asiakaspalvelua! Kiitos.
Kokemus hammaskiven poistosta oli vertaansa vailla, palvelu moitteetonta ja koin olevani hyvissä käsissä.Neuvot suun hoitoon olivat erittäin kattavat ja perusteelliset.Seuraavaksi valkaisuun😁Kiitos Hannalle.
Kävin Eeva-Kaisalla white-spot hoidossa. Konsultaatiossa tehtiin hoitosuunnitelma ja edettiin hoitokerroille. Jokainen steppi prosessissa oli ammattitaidolla hoidettu ja lopputulokseen voi olla erittäin tyytyväinen. Koko elämän hieman vaivannut kosmeettinen seikka on nyt poissa ja hammasrivi on puhtaampi sekä valkoisempi kuin ikinä. Lisäksi Eeva-Kaisa on todella asiakkaan huomioon ottava ja iloinen – joka kerta oli mukava tulla ja lähteä vastaanotolta. Ehkäpä paras asiakaskokemus koko Tampereella asumisen (10v) aikana!
Mä en yleensä Google arvosteluja tee mutta nyt oli sen verta hyvä kokemus Smilespa:ta, että täytyy antaa palautetta. Ensimmäistä kertaa tunsin että suuhygienisti välitti munkin hampaista, teki todella hyvää työtä, mulle kertyy runsaasti hammaskiveä, kerrankin suuhygienisti käytti aikaa hampaitten puhdistukseen. Jutteli niitä näitä mitä oli ihan kiva kuunnella vaikkei pystyny vastaamaan, mutta sai muuta ajateltavaa👍Plussaa viihtyisästä tilasta.
Voi miten kaunis ja ihana paikka. Eeva-Kaisa puhdisti hampaat ammattitaitoisesti ja hellästi. Sain myös hyviä ohjeita. Olipa positiivinen kokemus ♥. Tulen varmasti uudestaan. KIITOS!
Itse kävin eeva-kaisalla hampaiden puhdistuksessa sekä hammaskiven poistossa, voin erittäin lämpimästi suositella☺️ Sekä oikein mukava asiakaspalvelu henkisyys ja asiantuntemus sekä kerrottiin mitä seuraavaksi tapahtuu yms ja vinkkejä sain mukaan👍 ja tilat olivat todella kotoisat ja viihtyisät. Kovasti kiitoksia, jatkossa aivan varmasti tulen uudestaan😇👍
Olen käynyt Hannalla hammaskivenpoistossa jo monta vuotta ja jälki on aina erinomaista! Olen saanut häneltä myös korvaamatonta opastusta niin, että suuni terveys on parempi kuin koskaan. Smilespa on lisäksi niin miellyttävä paikka, että sinne menee todella mielellään. Ennen hammashoidoissa käyminen ahdisti, mutta ei enää Smilespalle siirtymisen jälkeen. Smilespalla olo tuntuu oikeasti mukavalta ja jopa rentouttavalta.
Kävin kahdesti Hannalla. Minulla on nyt täysin 'uusi suu' jollaista en enää koskaan voinut kuvitella omistavani. Suuhygienistikokemukseni muuttui samalla myös kauneushoitolakokemukseksi, näiden naisten konsepti oli lempeästi erilainen kuin missään aiemmin käymissäni paikoissa. Me aikuisetkin tarvitsemme kehuja siitä missä olemme onnistuneet erityisesti itsemme hoidossa. Minua myös kuunneltiin, ja minulle kerrottiin valtavalla asiantuntemuksella miksi juuri minun suuni on sellainen kuin on. Tällaista ja vain tällaista suun hoitoa kuuluisi jokaisen saada.Maisa K
Kiitos tosi miellyttävästä kokemuksesta. Voi suositella erityisesti pelkopotilaille, ei mitään pelättävää täällä ♥️ Kaikki sujui kivuttomasti ja sain paljon hyvää informaatiota hampaiden hoidosta.
Kävin Hannalla hammaskiven poistossa ja soodapuhdistuksessa. Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä. Erityismainintana asiakaslähtöisyys, loistava ammattitaito ja kivuton toimenpide. Lisäksi liiketila on todella siisti ja esteettinen 💞 ehdottomasti 6/5 ja vahva suositus!
Kävin Diana Hoffrenilla hampaiden puhdistuksessa. Käynti oli ihana kokemus, hellävarainen hoito, ihana spa miljöö ja niin fresh lopputulos🤩 suosittelen 6/5💯
Kävin SmileSpa:ssa Diana Hoffrenin vastaanotolla ensin hampaiden puhdistuksessa ja hammaskiven poistossa ja viikon päästä siitä hampaiden valkaisussa. Diana osoittautui erittäin ammattimaiseksi osaajaksi, joka huomioi asiakkaan tarpeet ja räätälöi hoidot tilanteeseen sopiviksi. Hoidot olivat kivuttomia ja mielekkäitä. SmileSpa:n tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat, joten senkin puolesta vierailu tuntui ennemmin hemmotteluhoidolta kuin tavalliselta hammaskliniikassa käynniltä. Mikä tärkeintä, jäin erittäin tyytyväiseksi hoitojen lopputulokseen enkä olisi voinut toivoa parempaa asiakaspalvelua. Kokonaisuudessaan aivan huippu kokemus, voin suositella lämpimästi!
Kävin SmileSpa:ssa Diana Hoffrenin vastaanotolla ensin hampaiden puhdistuksessa ja hammaskiven poistossa ja viikon päästä siitä hampaiden valkaisussa. Diana osoittautui erittäin ammattimaiseksi osaajaksi, joka huomioi asiakkaan tarpeet ja räätälöi hoidot tilanteeseen sopiviksi. Hoidot olivat kivuttomia ja mielekkäitä. SmileSpa:n tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat, joten senkin puolesta vierailu tuntui ennemmin hemmotteluhoidolta kuin tavalliselta hammaskliniikassa käynniltä. Mikä tärkeintä, jäin erittäin tyytyväiseksi hoitojen lopputulokseen enkä olisi voinut toivoa parempaa asiakaspalvelua. Kokonaisuudessaan aivan huippu kokemus, voin suositella lämpimästi!
Todella ystävällistä ja ennen kaikkea asiantuntevaa palvelua!Suuhygienisti Diana oli todella hellä ja selosti koko ajan mitä hän tekee ja varmisti, että minulla on kaikki ok. Minulle tehtiin hammaskivenpoisto sekä soodapuhdistus. Hammaskivenpoistossa käytettiin ultraäänilaitetta ja lopuksi käsi-instrumentteja. Täytyy sanoa, että hammaskivenpoistoa jännitin aika paljon, sillä minulla oli siitä ei-niin-hyvää kokemusta entuudestaan. Ja mikä ihana yllätys oli huomata, että toimenpide ei tuntunut yhtään!Diana myös painotti minulle hampaiden omahoidon tärkeyttä ja valitsimme yhdessä minulle sopivat tuotteet heti mukaan. Pääsinkin jo samana iltana testaamaan uusia tuotteita. On niin kätevää, ettei minun tarvinnut itse etsiä näitä tuotteita mistään vaan sain oikeat välineet mukaan samalla käynnillä. Dianan suosittelemaan Curaprox Single -harjaan hullaannuin heti!Nyt kehtaa hymyillä huoletta! Iso kiitos!
Kävin Eeva-Kaisalla hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa. Palvelu oli erinomaista ja sain hyviä vinkkejä hammasvälien puhdistukseen👍 Käynnistä jäi miellyttävä fiilis, tulen ehdottomasti uudestaan!😃
Smile Spa on kaunis ja viihtyisä paikka.Kävin hammaskiven poistossa sekä soodapuhdistuksessa. Suuhygienisti Diana työskenteli erittäin ammattitaitoisesti. Olen tosi kova jännittäjä, mutta Dianan tuolissa ei jännittänyt yhtään.Hän teki todella tarkkaa työtä, eikä kipua tuntunut yhtään. Toisin kuin aiempina kertoina toisaalla.Dianasta myös välittyi aito kiinnostus juuri minun suun terveyttä kohtaan.Sen lisäksi että hän on ystävällinen, sain myös hyvin tietoa suun terveydestä ja omahoidosta. Seuraava käynti on jo sovittu. Vahva suositus suuhygienisti Dianalle ja Smile Spa lle.
Kävin Eeva-Kaisalla hammaskiven poistossa ja olipahan miellyttävä käynti! Osaava ja tarkka ammattilainen, joka oli todella lämminhenkinen ja ystävällinen. Tällaista asiakaspalavelun pitäisi olla kaikkialla. Lisäksi tilat olivat ylelliset ja viihtyisät, täysin erilaista (hyvällä tapaa) verrattuna muihin hammashoitoloihin joissa olen käynyt. Ensi kertaan 🙂
Etuhampaiden halkeamiin ja laikkuihin tehtiin White spot -hoito. Itse käsittely ei tuntunut juurikaan miltään eikä käsittelyn aikana , tuntunut minkäänlaista kipua. Hoitoaika kesti reilun tunnin.Sara kertoi koko hoidon ajan sen kulusta ja varmisti että olo oli koko ajan ok. White spot -hoitoa edelsi hampaiden tehovalkaisu kaksi viikkoa ennen käsittelyä ja sekin sujui ensikertalaisena ongelmitta, vaikka vähän mahdollista vihlontaa etukäteen jännitinkin. Ihan turhaan. Ei vihlonut hoidon aikana eikä sen jälkeen.Hampaiden väri tasottui, vaaleni ja White spot -hoidon tuloksetkin huomasin selvästi kun tutussa kotivalaistuksessa katsoin käsiteltyjä hampaita. Laikut ja halkeaman aiheuttamat "keltaiset pystyviivat" ovat selvästi kadonneet.Käsitellyt hampaat voisivat kuulemma tuntua käsittelyn jälkeen karheilta parikin viikkoa. Olen yrittämällä yrittänyt tunnistaa käsitellyissä hampaissa jotain erilaista, siinä kuitenkaan onnistumatta :-)En olisi osannut itse edes pyytää White spot -hoitoa hampaisiin. Sitä minulle kuitenkin suositeltiin kokeilemaan, eikä kaduta että lähdin siihen mukaan!Vaativin osuus oli välttää 48 tuntia värjääviä ruoka-aineita hoidon jälkeen. Kannattaa siis kuunnella Smilespan ammattilaisten suosituksia!
Ihan paras paikka!Itse olen todella kova jännittämään kaikkea hampaisiin kohdistuvaa ronkkimista, niin täällä saatiin olo oikeasti mukavaksi.Minulle tehtiin soodapuhdistus ja tehovalkaisu, eli kaksi käyntiä.Tekijänä oli muistaakseni nimeltään Eeva-Kaisa.Oli ihanaa, kun hän oli Itse todella rauhallinen ja siten sai myös minun oloni rauhalliseksi.Todella ammattitaitoinen ja miellyttävä palvelu!Myös kotiin viemisiä löytyy tästä paikasta, hammastahnat, mousset...Voin suositella, koko porukkka timanttia!
Olen käynyt useamman kerran eri tekijöillä ja palvelu on ollut aina erinomaista! 🙂 Kauniit tilat, tarkat ja osaavat ammattilaiset, rento meininki. Kotiin saa aina kattavat ohjeet ja hoidot avataan asiakkaalle ymmärrettävästi. Täällä on helppo viihtyä!
Upea paikka ja 5 tähden palvelu
Smile Span soodajauhepuhdistus, hammaskivenpoisto & tehovalkaisuPäiväni alkoi ihanimmalla mahdollisella tavalla astuttuani kodikkaaseen Smile Spahan, joka sijaitsee Tampereen sydämmessä koskikeskuksen lähettyvillä runsaalla parkkipaikka mahdollisuusella 🤍. Vastassani minua odotti ihastuttava suuhygienisti Sara.Konsultaatiomme jälkeen varasimme ajan Soodajauhepuhdistukseen sekä hammaskivenpoistoon ihanalle Smile Span uudelle suuhygienistille Eeva-Kaisalle. Ensivaikutelmani Eeva-kaisasta oli aito, läsnä sekä asiantunteva. Hammaskivenpoisto ei tuntunut miltään ja se yllätti minut positiivisesti! Sen jälkeinen sileyden tunne hampaassa oli miellyttävä.”Soodajauhepuhdistuksessa suuhygienisti suihkuttaa vedenpaineen, ilmanpaineen ja jauheen avulla hampaiden pinnat ja välit puhtaiksi.” Pidin kovasti soodapuhdistuksesta ja erityisesti sen jälkeisestä tunteesta.Tehovalkaisu oli miellyttävä kokemus ja lopputulokseen olin todella tyytyväinen!Kokonaisuutena kokemukseni on ollut ainutlaatuinen, arvokas ja eritoten äärettämän tärkeä. Smile Spassa vierailuni jälkeen olen ollut tietoisempi ja tarkempi kotihoidossa joka, on kaiken A&O.Smile spasta saa kokonaisvaltaisen palvelun joka, on ammattitaitoista, tarkkaa sekä takaa täydellisen lopputuloksen!Kiitos upeasta mahdollisuudesta Smile Spa 🤍
5/5 Hammaskivenpoisto & soodapuhdistus, hampaiden tehovalkaisu.

Haluan kiittää Smile spa treen takana seisovaa upeaa henkilökuntaa, omistautuneita, asiantuntevia tekijöitä! Teette erittäin tärkeää, terveyttä edistävää ja ylläpitävää työtä.
Hanna Kraama puhdisti hampaani perinpohjaisesti, silti lempeällä otteella. Hän kertoi koko ajan mitä oli tekemässä, sekä neuvoi selkeästi, miten jatkossa voin hoitaa itse hampaitani. Paras hammashoitokokemukseni koskaan!
Voin lämpimästi suositella 😊 siistit ja viihtyisät tilat, erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Huolellista työtä hampaiden hyväksi ja sain myös hyvät kotihoito ohjeet.
Ihana paikka ja mahtava palvelu. Suosittelen lämpimästi!! 😄👍🏻
Todella ihana paikka! Erittäin ytävällinen palvelu, ammattitaitoista ja osaava. Huumoria unohtamatta. Viihtyisä ja siisti paikka. Suosittelen erittäin suuresti!
Lämminhenkinen ja viihtyisä paikka ihanilla asiakaspalvelijoilla. Kivuton kokemus ja ihanan puhtaat hampaat!
Loistava palvelu ja asiakasta kuunneltiin. Tuli valkaisulla niin kirkkaat hampaat ja suosittelen myös soodapuhdistusta
Aivan mahtava käynti. Aikasemmin olen istunut hammaslääkärin tuoliin peloissani ja odottanut pahinta. Nyt se oli jopa rentouttavaa. Kiitos!
Tätä paikkaa voi kyllä suositella lämpimästi!
Loistavaa työtä, mukavat ihmiset ja upea miljöö. Yksinkertaisesti paras.
Huolellista työtä, ihanat tilat ja henkilökunta👌 Suosittelen!
Todella mukava paikka, kauniit tilat ja ihana henkilökunta 🥰 Huolella suoritettu puhdistus, kiitos!
Olen käyttänyt SmileSpan palveluita nyt kahdesti ja molemmilla kerroilla kokemus on ollut aivan poikkeuksellinen. Saila ja aikaisemmalla kerralla Jannika olivat molemmat erittäin ammattitaitoisia ja aikataulujen suhteen joustavia, joka on omalla kohdalla todella tärkeää. En asu enää nykyään Suomessa ja olen huomannut SmileSpan tuottaman laadun olevan niin korkealuokkaista, että vastaavaa on jopa nykyisestä asuin maastani Arabiemiraateista vaikea löytää. Tästä syystä yritän ajoittaa hampaiden hoitoni aina Tampereen vierailujeni ajalle ja yrittäjä Sara kollegoineen on joustavuudellaan tehnyt tästä järjestelystä mielekästä. Englanninkieliset kuitit vakuutusyhtiötäni varten ovat hoituneet molemmilla kerroilla ja ovat hyvä esimerkki niinsanotusta poikkeuksellisesta palvelusta. Terve suu kiittää, ensi kertaan....
Heittämällä paras palvelu ja tarkkaa työtä! 5/5
Tyttärellemme otettiin hammaskoru Smilespa:ssa. Kokemus oli ihana! Häntä palveltiin lämmöllä ja ammattitaidolla; oli ihana huomata että asiakkaana oleva tytär oli todella heille asiakas, eikä vain maksajana mukana ollut äiti.

Paikka oli kaunis, viihtyisä ja rauhallinen. Jotenkin luxus!
Ystävällinen henkilökunta ja tuloksena valkoiset hampaat, kutsuvat tilat ja hyvä sijainti. Suosittelen👌🦷
Erittäin ystävällistä palvelua sekä ammattitaitoista ja huolellista työtä. Kuin spa-elämys, ja hampaat tuntuu ihanan puhtailta. Kiitos!
Kiitos Lotalle hampaiden tehovalkaisusta! Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. 🙂
By letting bacteria rest in your mouth you can damage all your health. Clean teeth mean good health , get your brain and heart clean and clear , protect your whole body by visiting SMILESPA TAMPERE .
Aivan mieletön kokemus. Kiitos Saila!Rauhallista ja asiantuntevaa. Pelkopotilas tulee uudelleenkin.
Aivan mahtava henkilökunta ja osaaminen!Tulokset puhuvat puolestaan ja hammaslääkäri pelko on tosiaan tiessään. Iso kiitos SmileSpalle!
Hyvä palvelu ja kivuton hoito
Ihana palvelu! Ja mikä parasta, nyt kelpaa taas hymyillä! 😁😘
Mahtava kokemus kaiken kaikkiaan. Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista ja valkaisun lopputulos oli erittäin onnistunut. Plussana siistit ja uudet tilat🙂
Pitkästä aikaa kiva kokemus hampaita hoidettaessa, täällä tulen käymään jatkossakin 🙂 ! White spot -hoito onnistui yli odotusten ja sain myös hyviä vinkkejä kotiin.
Ehdottomasti paras kokemus =)
Suosittelen erittäin suurella lämmöllä SmileSpa palveluja.
Kävin hammaskivenpoistossa ja samalla tehtiin soodapuhdistus. Hampaat tulivat todella puhtaiksi.
Työ tehtiin huolella ja ammattitaidolla.
Kaikki tapahtui kivuttomasti. Erittäin viityisät tilat.
Kiitos Saila loistavasta palvelusta! 😁 - nyt kelpaa hymyillä!
Todella hyvä ja ystävällinen palvelu. 😊
Viihtyisä paikka jossa jo sisään astuessa kiva tunnelma ja henkilökunta on mukavaa. Hyvän palvelun lisäksi myös hinnoitteltu kilpailukykyisesti, niinpä otin hammaskiven poiston lisäksi soodapuhdistuksen - kyllä kannatti!
Mahtava paikka, erittäin mielyttävä henkilökunta, upeat siistit tilat, hyvä sijainti.
Ihana ja osaava henkilökunta, upea ympäristö ❤️
Kiitos Jannikalle miellyttävästä palvelusta. Nyt on mukava hymyillä ja varmasti tulen jatkossakin käyttämään palveluja.
Suosittelen lämpimästi usean vuoden kokemuksella!
Todella ystävällistä palvelua, viihtyisä ympäristö ja hinnatkin on kukkarolle sopivat, laadusta tinkimättä. Hampaat tuli huollettua kuntoon ja nyt voi taas hymyillä. Kovasti kiitos Jannika hyvästä palvelusta. Aion käyttää tätä palvelua eteenkinpäin ja suositella sitä myös muille. (Y)
Super hyvä palvelu!! Todella tyytyväinen �
Siistit, modernit tilat koskimaisemilla. Miellyttävä kokemus! 😊👍🏽
Suosittelen lämpimästi! Ehdottomasti elämäni mukavin hampaidenhuoltokäynti.
js_loader

 

Victorian hampaiden valkaisu pitkän harkinnan jälkeen

Olin pitkään harkinnut hampaiden valkaisua, ja vihdoinkin tämä pitkäaikainen suunnitelma on toteutunut. Tärkeänä esivalmistautumisena ennen hampaiden valkaisua on tarkistaa, että hampaat ovat kunnossa ja tietenkin käydä hampaiden puhdistuksessa, joten ensimmäisellä vastaanotolla toteutettiin tämä vaihe. Saavuin Tampereen keskustassa Ratinan vieressä sijaitsevaan SmileSpa:han ja yllätyin tilojen viihtyvyydestä ja ihanista yksityiskohdista, jotka saivat paikan näyttämään ennemmin kauneushoitolalta kuin laitosmaiselta hammasasemalta. Paikka tuntui aivan luksuksesta myös maisemien ansiosta: isoista ikkunoista sai ihailla kaunista Tammerkoskea. Minut otti vastaan Diana Hoffrén, kokenut ja jatkuvasti ammattitaitoaan kehittävä…

Lue koko artikkeli ›

Annaliisan yllätti positiivinen hammashoito kokemus suuhygienisti Dianasta

Olen jo pitkään miettinyt, että minun on jo aika käydä suuhygienistin vastaanotolla hampaiden puhdistuksessa. Koska hammaskiven poisto ei kuulu suosikkitoimenpiteisiini, kynnys varata aika suuhygienistille oli melko korkea. Tiesin kuitenkin, että ammattilaisen tekemä puhdistus on omalla kohdallani erityisen tärkeää, sillä edellisestä kerrasta olikin jo aikaa ja lisäksi minulla on oikomishoidon jäljiltä hampaiden takaosaan kiinnitetty retentiokaari, joka hankaloittaa puhdistamista ja kerää hammaskiveä. Sitten tutustuin aivan ihanaan Dianaan. Hän kertoi työskentelevänsä suuhygienistinä Tampereen Ratinassa sijaitsevassa SmileSpassa ja siellä tarjottavista hoidoista. Jo viikon päästä…

Lue koko artikkeli ›

SmileSpan puhdistus-, valkaisu- ja White Spot -hoidot saivat Annan hymyilemään itsevarmasti

Hampaiden puhdistus- ja hampaiden valkaisuhoidot toteutimme Glitteriaddikti-bloggaaja Anna Roosien kanssa kaupallisena yhteistyönä, White Spot -hoidossa Anna Roosie kävi omakustanteisesti. Tämä kokemusteksti on koostettu Glitteriaddikti-blogissa julkaistuista teksteistä. Sattumalta kävi niin, että Anna Roosie istui hoitojensa aikana kaikkien kolmen SmileSpan suuhygienistin tuoliin: hampaiden puhdistuksessa Hannan, hampaiden valkaisussa Sailan ja White Spot -hoidossa Lotan. Kävin ensin maksuttomassa hampaiden valkaisukonsultaatiossa, missä mun hampaiden alkutilaa vähän kartoitettiin ja todettiin, että perusteellinen puhdistus on tehtävä. Tämä ihan siitä syystä, että hammaskivi ja plakki hampaiden pinnalla tekee…

Lue koko artikkeli ›

Hammashoitopelkoinen Erika sai laadukasta hammashoitoa SmileSpassa

Olin jo jonkin aikaa pohtinut huoltaa hampaani huolellisesti kuntoon. Hain netistä Pirkanmaan alueen hammashoitoloita ja vastaani tuli SmileSpa, joka herätti mielenkiintoni houkuttelevalla ja selkeällä verkkosivustollaan. Sain aikatauluuni sopivan ajanvarauksen uudelle suuhygienistille, Hannalle. Saavuttuani hoitolaan minut valtasi vaikuttava tunnetila ihastuttavasta hoitolasta. Minulle kerrottiin avoimesti ja luontevasti, että olen Hannan ensimmäinen asiakas SmileSpassa, joskin hänellä on alalta jo vuosien vankka kokemus. Hoidon edetessä koin Hannan ammatillisen osaamisen myötä luottamusta ja tiesin olevani osaavissa käsissä. Hanna kuunteli, kommunikoi ja kertoi perusteellisesti mitä milläkin…

Lue koko artikkeli ›

Sarin toispuoleinen päänsärky hävisi SmileSpan purentalihashieronnassa

Purentakiskoa jo reilu 20 vuotta käyttäneenä sekä erinäisistä toistuvista päänsäryistä kärsineenä varasin vihdoinkin ajan purentalihasten hierontaan Lotalle SmileSpahan. Olen kärsinyt vuosia erittäin voimakkaasta purennasta ja narskuttelusta, jonka seurauksena on tullut vastaan isoja hammasremontteja sekä jännityspäänsärkyä, joka liittyy myös lihasperäiseen purentaelimistön toimintahäiriöön. Tämä oireilee erityisesti oikealla puolella päätä ja kasvoja vaikuttaen jopa näkökykyyni. Olen joutunut käyttämään apuna lihasrelaksantteja ja kipulääkitystä. Erityisesti stressaavina ajankohtina pelkään jo heräävääni aamulla päänsärkyyn. Saavuttuani hoitolaan upea syysmaisema väreineen, tuttu ympäristö sekä täydellisen rentouttava musiikki loivat heti…

Lue koko artikkeli ›

SmileSpan purentalihashieronta poisti Anna Savelalta monia kipuja

Purentalihashieronta oli minulle aiemmin tuntematon hoitomuoto, vaikka olen purrut hampaita yhteen jo parinkymmenen vuoden ajan niin hereillä kuin unessa. Muun käynnin yhteydessä Saila kertoi purentalihashieronnasta ja ehdotti, että kokeiltaisiin sitä minulle. Hyötyisin siitä varmasti. Ajatus oli kiinnostava ja näin tehtiin. Aluksi käytiin läpi minun ”purentahistoriani ja -tapani”, mitä hieronnassa tehdään, mihin se vaikuttaa ja mihin sillä pyritään. Myös itsehoitoa harjoiteltiin. En ollut koskaan ajatellutkaan, kuinka monenlaisia vaivoja hampaiden pureminen voi aiheuttaa! Sain selityksen monelle omalle kivulle ja kireydelle. Varsinaisten purentalihasten…

Lue koko artikkeli ›

Viivi Altosen hymy kisakuntoon SmileSpan tehovalkaisulla

Viivi Altonen kävi SmileSpassa laittamassa hymynsä kisakuntoon ennen Miss Supranational -kilpailua. Hoidot toteuttiin yhteistyönä. Todella miellyttävä kokemus SmileSpalla. Minulle tehtiin ensiksi hammaskiven poisto ja jauhepuhdistus, jonka jälkeen jo huomasin eron hampaissa. Sen jälkeen valkaisimme vielä hampaat enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Palvelu on ammattitaitoista ja jokaisen asiakkaan palvelu tehdään huolella ja kiireettä. Pidin myös siitä, että minut pidettiin aina kartalla siitä, mitä tehdään ja itselläni oli huomioitu olo kaikkien kertojen ajan. Mikään toimenpide ei myöskään sattunut, vaikka sitä hiukan pelkäsin….

Lue koko artikkeli ›

Nico Andersson aamutossuissa SmileSpassa

Minulle suositeltiin suuhygienistillä käymistä ja varasin ajan Smilespasta Lotan vastaanotolle. Aiempi kokemukseni hammaskiven poistamisesta oli hammaslääkärikäyntien yhteydessä tehty nopea putsaaminen. Minulla oli ennakkoon hieman epävarma olo siitä, mitä tuleman pitää. Hammaslääkärikäynneistä oli jäänyt mieleen puudutukset ja ajoittaiset vihlonnat. Myös tuntui, että muiden toimenpiteiden lomassa hammaskiven poistaminen oli jäänyt toissijaiseksi. SmileSpa sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Koskikeskuksen tuntumassa, joten autolla saapuminen oli helppoa lukuisten pysäköintimahdollisuuksien ansiosta. Päästyäni SmileSpahan sisään osa jännityksestä kaikkosi jo ensimetreillä kodikkaan ja lämminhenkisen liiketilan ihmettelyyn. Vastaanotossa minua jo…

Lue koko artikkeli ›

Hanna Lehden kokemuksia hammaskiven poistosta SmileSpassa

Olen aina lapsesta saakka pitänyt huolta hampaistani. Koska vanhemmiten minua on alkanut enemmän kiinnostaa hampaideni terveys, olen käynyt säännöllisesti puolivuosittain suuhygienistillä. Alkuun kaupungin palveluja käyttäessäni huomasin, että vapaat ajat sijoittuivat aina vuoden tai jopa kahden päähän. Tähän kyllästyttyäni aloin etsimään yksityisiltä hyvää paikkaa ja kävinkin useammassa yrityksessä. Viimeaikaisten hampaiden vihlonnan jälkeen päätin kokeilla SmileSpata ystävieni suosituksesta ja niinpä varasin ajan Lotalle. Aivan ihanat tilat ja sain heti iloisen ja lämminhenkisen vastaanoton! Aula oli valoisa ja kutsuva useine nojatuolineen. Siihen oli…

Lue koko artikkeli ›

Timo Lehtisen käynti suuhygienistillä

Hampaastani lohkesi syksyllä pala ja sain akuuttiajan julkiselle. Siellä hammaslääkäri sanoi, että hammaskiveäkin olisi hyvä taas poistaa, mutta netistä katsoin, että vapaat ajat menevät julkisella puolella hirveän pitkälle. Lisäksi hoidoissa pitäisi olla siellä 36 kuukautta eli kolme vuotta väliä ja hammaskiven poistoon on kyllä tarvetta useammin. Siksi päädyin SmileSpahan, josta olin kuullut suosituksia. Sain vaivatta ajan lyhyen ajan päähän ja sain itse valita niin päivän kuin kellonajan. Oli mahtavaa, että aikoja oli niin aikaisin kuin seitsemältä aamulla eli ehdin hyvin…

Lue koko artikkeli ›

Iida Asikaisen kokemuksia SmileSpasta

Olen aikuisiällä onnistunut kehittämään itselleni hammaslääkäripelon ja myönnän tästä syystä vältteleväni hammaslääkäreitä ja -hoitoloita. Edellisestä käynnistä jo hetken vierähtäneenä päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja varata ajan hammaskiven poistoon ja soodapuhdistukseen silmällä pitäen pitkään mietinnässä ollutta hampaiden valkaisua. Päädyin varaamaan ajan SmileSpahan ystävien suosituksesta. Jännitin ja huolehdin tulevaa toimenpidettä etukäteen, mutta jo hoitolaan saapuessa lämmin vastaanotto ja erittäin viihtyisät ja kauniit tilat helpottivat omaa oloani hieman. Lisää helpotusta jännitykseeni toi työntekijän tapa selostaa toimenpiteen etenemistä ja vaiheita. Sain myös…

Lue koko artikkeli ›

Hääbloggaaja Idan kokemuksia hampaiden valkaisusta SmileSpassa

Olen suunnitellut heinäkuussa 2018 juhlittavaa unelmiemme hääpäivää jo kahden vuoden ajan ja kirjoittanut siitä Ida’s daydream -blogiini. Haluan elämäni suurimpana juhlapäivänä olla parhaimmillani ja loistaa – myös valkoisten hampaitteni osalta! Hääjuhlan lähestyessä päätin toteuttaa haaveeni hampaiden valkaisusta. Sain suostuteltua myös tulevan aviomieheni mukaan! Olin käynyt SmileSpassa kerran aiemmin hampaiden puhdistuksessa ja mieleeni jäi upea sisustus ja viihtyisät, jopa ylelliset, hoitolan tilat. Halusin valkaisuun suunhoidon ammattilaiselle, jotta kaikki sujuisi turvallisesti ja vastuullisesti. Halusin nimenomaan ammattilaisen arvioon siitä, voiko valkaisun itselleni turvallisesti…

Lue koko artikkeli ›

Juontaja Sara Perttusen kokemuksia SmileSpasta

Televisiostakin tuttu juontaja Sara Perttunen kävi hammashoidossa SmileSpassa. Suuhygienistimme Saila Kallonen teki hänelle hampaiden valkaisun ja hoidon lopussa kyseli Saralta kokemuksesta. ”Olen hieman hammaslääkärikammoinen, joten ennen hoitoa minua hieman jännitti”, Sara myöntää. ”Toimenpide sujui kuitenkin hyvin ja Saila kertoi koko ajan mitä tekee. Olen melko puhelias, joten haastavinta tässä oli olla vastaamatta, vaikka valkaisun aikana suu ei saisi juurikaan liikkua”, Sara nauraa. Usein asiakkaita mietityttää onko toimenpide kivulias. ”Kolmannella valkaisukierroksella tuntui hieman vihlontaa hampaissa, mutta se meni nopeasti ohi ja…

Lue koko artikkeli ›