Kokemuksia

Jaathan kokemuksesi meille saatuasi SmileSpa:ssa erinomaista palvelua! Näin autat myös muita asiakkaita!

5 / 5
Arvostele
Iida Asikainen
Isoiso kiitos Jannikalle ihanan ystävällisestä, miellyttävästä ja ammattitaitoisesta hoitokokemuksesta! Hammaslääkärikammoisena olen huojentuneen yllättynyt kuinka hampaiden hoitokokemuksesta voi jäädä näin hyvä mieli. Lisäksi hoitolan tilat ja asiakaspalvelu muutoinkin ovat ensiluokkaista. Joten todella ei voi muuta kun suositella Jannikaa ja SmileSpata!
Katja L
Ihana lämminhenkinen paikka pinkillä sisustuksella. Saila oli ystävällinen, ammattitaitoinen sekä rauhallinen suuhygienisti ja hammaskiven poisto sekä soodapuhdistus kävi näppärästi. Sain hymyni takaisin! Kiitos teille!
Elisa Ilmoniemi
SmileSpa aivan mahtava paikka! Erittäin asiantunteva palvelu ja ystävälliset hoitajat. Viimeisen päälle hienot tilat Ratinan kauppakeskuksen kupeessa. Ei voi muuta kuin suositella kyseistä hammashoitolaa!
Sanna Puskanen
Aivan mahtava paikka! Ihana henkilökunta, kauniit ja rauhoittavat tilat, helppo löytää perille. Pelkästään hyvää sanottavaa. Suosittelen lämpimästi!
Olli Pelkonen
Huippu hyvä, nopea ja ammattimainen. Upeat tilat, hyvä sijainti.
4.8 / 5
Arvostele
Touko Raudasoja
Super hyvä palvelu!! Todella tyytyväinen �
Riina Sorjonen
Kiitos Jannika erittäin miellyttävästä palvelusta! Nyt on kiva hymyillä kun on hampaat hohtavan puhtaat � Suosittelen tätä mielelläni kaikille �
Anniina Selin
Suosittelen lämpimästi! Ehdottomasti elämäni mukavin hampaidenhuoltokäynti.
LouLou D'vil
Ammattitaitoinen ja iloinen palvelu! Suosittelen kaikille.
Hege Hegelius
Kauniit tilat, hyvä, ammattitaitoinen ja iloinen palvelu. Olisin voinut pötkötellä hoidettavana vaikka koko päivän!
Maria Salomanner
Ihana hygienisti ja todella kaunis hoitola! <3
Toni Ajelma
Ystävällinen ja kaikinpuolin hyvä asiakaspalvelu. Viihtyisät tilat! Työnjälki ja lopputulos priimaa, ja todellakin suosittelen kavereille ��
Katriina Pekkala
Kävin Saralla ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Ihana paikka, helppo ajanvaraus netissä, loistava asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi :)
Annamari Joki
Aivan mahtava palvelu ja häikäisevä valkoinen hymy lähtiessä! Kauniit tilat ja hyvä tunnelma. Vahva suositus :)
Sanni-Maria Saario
Perusteellinen ja ihanan ystävällinen palvelu�ja kaunis paikka muutenkin �����
Maarit Sikiö
Kävin Piialla ja olen erittäin tyytyväinen käyntiin, kiitokset ja suosittelut.
Tuomo Kilpeläinen
Mahtavat maisemat ja paras henkilökunta�
Lari Kotilainen
Töhköt tuli kuntoon. Erinomainen palvelu. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Iida Asikaisen kokemuksia SmileSpasta

Olen aikuisiällä onnistunut kehittämään itselleni hammaslääkäripelon ja myönnän tästä syystä vältteleväni hammaslääkäreitä ja -hoitoloita. Edellisestä käynnistä jo hetki vierähtäneenä päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja varata ajan hammaskiven poistoon ja soodapuhdistukseen silmällä pitäen pitkään mietinnässä ollutta hampaiden valkaisua. Päädyin varaamaan ajan SmileSpaan Jannikalle ystävien suosituksesta. Jännitin ja huolehdin tulevaa toimenpidettä etukäteen mutta jo hoitolaan saapuessa Jannikan lämmin vastaanotto ja erittäin viihtyisät ja kauniit tilat helpottivat omaa oloani hieman. Lisää helpotusta jännitykseeni toi Jannikan tapa selostaa toimenpiteen etenemistä ja vaiheita….

Lue koko artikkeli ›

Hääbloggaaja Idan kokemuksia hampaiden valkaisusta SmileSpassa

Olen suunnitellut heinäkuussa 2018 juhlittavaa unelmiemme hääpäivää jo kahden vuoden ajan ja kirjoittanut siitä Ida’s daydream -blogiini. Haluan elämäni suurimpana juhlapäivänä olla parhaimmillani ja loistaa – myös valkoisten hampaitteni osalta! Nyt hääjuhlan lähestyessä päätin toteuttaa haaveeni hampaiden valkaisusta. Sain suostuteltua myös tulevan aviomieheni mukaan!   Olin käynyt SmileSpassa kerran aiemmin hampaiden puhdistuksessa ja mieleeni jäi upea sisustus ja viihtyisät, jopa ylelliset, hoitolan tilat. Halusin valkaisuun suunhoidon ammattilaiselle, jotta kaikki sujuisi turvallisesti ja vastuullisesti. Halusin nimenomaan ammattilaisen arvioon siitä, voiko valkaisun…

Lue koko artikkeli ›

Juontaja Sara Perttusen kokemuksia SmileSpasta

Televisiostakin tuttu juontaja Sara Perttunen kävi keväällä SmileSpassa. Suuhygienistimme Saila Kallonen teki hänelle hampaiden valkaisun ja hoidon lopussa kyseli Saralta kokemuksesta. ”Olen hieman hammaslääkärikammoinen, joten ennen hoitoa minua hieman jännitti”, Sara myöntää. ”Toimenpide sujui kuitenkin hyvin ja Saila kertoi koko ajan mitä tekee. Olen melko puhelias, joten haastavinta tässä oli olla vastaamatta, vaikka valkaisun aikana suu ei saisi juurikaan liikkua”, Sara nauraa. Usein asiakkaita mietityttää onko toimenpide kivulias. ”Kolmannella valkaisukierroksella tuntui hieman vihlontaa hampaissa, mutta se meni nopeasti ohi ja…

Lue koko artikkeli ›