Hääbloggaaja Idan kokemuksia hampaiden valkaisusta SmileSpassa

Hampaiden valkaisu kokemuksiaOlen suunnitellut heinäkuussa 2018 juhlittavaa unelmiemme hääpäivää jo kahden vuoden ajan ja kirjoittanut siitä Ida’s daydream -blogiini. Haluan elämäni suurimpana juhlapäivänä olla parhaimmillani ja loistaa – myös valkoisten hampaitteni osalta! Hääjuhlan lähestyessä päätin toteuttaa haaveeni hampaiden valkaisusta. Sain suostuteltua myös tulevan aviomieheni mukaan!

Olin käynyt SmileSpassa kerran aiemmin hampaiden puhdistuksessa ja mieleeni jäi upea sisustus ja viihtyisät, jopa ylelliset, hoitolan tilat. Halusin valkaisuun suunhoidon ammattilaiselle, jotta kaikki sujuisi turvallisesti ja vastuullisesti. Halusin nimenomaan ammattilaisen arvioon siitä, voiko valkaisun itselleni turvallisesti suorittaa ja tarvitaanko joitakin puhdistustoimenpiteitä sitä edeltävästi.

Minulle valkaisun suoritti suuhygienisti ja yrittäjä Sara Niilivuo ja puolisolleni suuhygienisti Saila Kallonen. Koimme molemmat tärkeäksi sen, että valkaisun tekijä piti meidät jatkuvasti ajan tasalla siitä, mikä vaihe kulloinkin oli meneillään ja varmisteli, että meillä on kaikki hyvin. Olin kuullut, että valkaisutoimenpide voi aiheuttaa lievää vihlontaa, mutta minä tai puolisoni emme tunteneet mitään epämiellyttävää toimenpiteen aikana.

Lopputulos oli alkutilanteeseen nähden selkeästi valkoisempi, mutta silti todella luonnollinen. Olemme molemmat erittäin tyytyväisiä kokemukseemme ja voimme suositella SmileSpan valkaisua lämpimästi!

Olen kertonut valkaisukokemuksestamme yksityiskohtaisesti ja kuvien kera Ida’s daydream -blogissani – käy katsomassa!