White Spot -hoito

Kolme hyvää syytä tulla White Spot -hoitoon SmileS­pahan:

  • Haluat White Spot -hoitosi tekevän jonkun, joka todella taitaa sen tekemisen.
  • Tahdot kasvattaa itsevarmuuttasi pääsemällä eroon hymysi laikuista ja epätasaisuuksista.
  • Et ole aivan varma, kuinka moneen hampaaseen sinulla on tarvetta White Spot -hoidolle, ja varmistut asiasta mielelläsi etukäteen maksuttomassa konsultaatiossa.

Kenelle White Spot -hoito on tarkoitettu?

Kärsitkö hymy­ham­paiden valkoi­sista tai ruskeista laikuista, raidoista tai muista kirja­vuuk­sista? Synnyn­näisiä kiil­teen vaurioita, oiko­mis­hoi­dosta synty­neitä tai liial­lisen fluorin aikaan­saamia hampaita rumen­tavia jälkiä voidaan nyt korjata tällä kauan odote­tulla uudella Icon infilt­raa­tio­hoi­dolla.

Monet kärsivät paljon hampais­saan olevista laikuista, ja esimerkiksi jättävät hymyilyn vähälle, eivät suostu valokuviin tai kärsivät turhaan jopa huonosta itsetunnosta tästä harmillisesta syystä. Toisilla näitä laikkuja on yritetty korjata paikka-aineilla, mutta lopputulos ei aina ole kovinkaan esteettinen. White Spot -hoito voi muuttaa hymysi paljon tasaisemman väriseksi tai poistaa vauriot jopa kokonaan!

Mitä White Spot -hoidossa tapahtuu?

White Spot -hoidossa hampaan pintaa käsi­tel­lään vain kemial­li­sesti, kuten vaikka paik­kaus­hoi­dossa. Hampaan sisälle annos­tel­laan resiini-infilt­raat­tiai­netta, joka kove­te­taan lopuksi. Hampaasi ei vaurioidu tässä käsit­te­lyssä, vaan itse asiassa tämä hoito korjaa hampaassa olevan vaurion sisältä käsin jättäen hampaasi pinnan saman­lai­seen kuntoon, kuin kyseessä olisi täysin ehjä, terve ja kiil­tävä kiille. Aine on täysin huomaa­maton, eikä se näy edes rönt­gen­ku­vissa.

Hoito ei tunnu miltään eli se ei aiheuta kipua! Hoidon aikana ei tapahdu poraa­mista, eikä siinä myös­kään annos­tella hampaan pintaan jääviä muovi­ker­roksia. Hoidon pysy­vyys voi parhaim­mil­laan säilyä jopa loppue­lä­mäsi ajan, mutta se voidaan toki uusia tarvit­taessa.

Ennen White Spot -hoitoa

Hampaiden valkaisu kaksi viikkoa ennen White Spot -hoitoa parantaa hoito­tu­losta. Suosit­te­lemmekin sekä hampaiden puhdis­tusta, että jotakin valkai­suistamme tehtä­väksi aina ennen tätä hoitoa.

White Spot -hoidon jälkeen

White Spot -hoidon jälkeen tulee olla 2 tuntia syömättä ja juomatta, sekä välttää värjääviä aineita vielä 48 tuntia. On myös suositeltavaa, että käyttäisit kotioloissa Tooth Mousse nimistä hoitoainetta ainakin yhden tuubin tämän käsittelyn jälkeen parantamaan lopputulosta ja silottamaan sekä hoitamaan kiilteen pintaa.

Asiakkaan hymy ennen ja jälkeen SmileSpan White Spot -hoidon

 

Koko elämän ajan hampai­tani häven­neenä voin nyt nauraa leveästi ilman mitään häpeän tunnetta.

– Bloggaaja Anna Roosie

White Spot -hoidosta voit saada kelakorvausta

Mikäli sinulla on voimassa oleva yksityishammaslääkärin kirjoittama lähete (hampaiden puhdistuskäyntejä varten), saat meiltä myös White Spot -hoidosta Kelan suorakorvauksen. Kelan korvaus tästä hoidosta on 8€/ käsitelty hammas.

White Spot -hoito SmileSpassa

Tämä hoito on meis­täkin taika­tempun omainen, sillä muutokset ovat parhaim­mil­laan aivan usko­mat­tomia! Olemme onnel­lisia, että voimme auttaa asiak­kai­tamme näiden ikävien ja melko yleisten kirja­vuuk­sien hoidossa. Olemme saaneet todistaa asiakkaiden tyytyväisyyden toistuvia kertoja, kun olemme saaneet aikaan erittäin hienoja tuloksia tällä hoidolla!

Ajanvaraukset White Spot -hoitoihin konsultaation kautta

Mikäli sinua harmittaa hampaidesi pinnassa jokin asia, varaa aluksi aika SmileSpan maksuttomaan White Spot -konsultaatioon, ja katsotaan yhdessä, mitä sinunkin hymyllesi voitaisiin tehdä.

Hoidot

HoitoKestoHinta
White Spot -hoito

Käsittely tehdään 1-3 hampaaseen.

45 min220,00 €
White Spot -hoito

Käsittely tehdään 4-5 hampaaseen.

60 min275,00 €
White Spot -hoito

Yli viiden hampaan käsittelyn hinta 50€/hammas. KELA hinta 42€/hammas.

- €
White Spot -konsultaatio

White Spot hoitojen ajanvaraus maksuttoman konsultaatio käynnin kautta.

15 min0,00 €Varaa aika ›

 

Asiakkaan hymy ennen ja jälkeen SmileSpan White Spot -hoidon

 

Koko elämän ajan hampai­tani häven­neenä voin nyt nauraa leveästi ilman mitään häpeän tunnetta.

– Bloggaaja Anna Roosie