Hoidot

Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus

Hampaiden puhdistaminen on suurimmalle osalle ihmisistä yllättävän haastavaa. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miltä hampaasi oikeastaan tuntuvat tai erotatko likaiset hampaat täysin puhtaista? Mikäli et huomaa eroa, et välttämättä osaa kaivata ammattilaisen apua hampaiden hoidossa. Kuitenkin jokaisen ihmisen olisi erittäin tervettä ja järkevää käydä suuhygienistillä vähintään 1–2 kertaa vuodessa. Osa tarvitsee suuhygienistin apua jopa kolmen kuukauden välein.

Meidän päätyömme on ennaltaehkäisevä hammashoito, erityisosaamistamme hammaskiven poisto ja hampaiden erilaisten puhdistusten tekeminen. Erityistä apuamme tarvitset siis ikenen alaisten hampaiden pintojen puhdistamiseen ja hammaskiven poistamiseen tältä piilossa olevalta alueelta, johon et voi itse päästä käsiksi. Puhdistusten aikana tärkein tehtävämme on aina arvioida ikenien kuntoa. Hammaskivi ei varsinaisesti ole ensisijainen mittari hampaiden puhdistamisen tarpeeseen. Sellainenkin suu, jossa ei ole hippuakaan hammaskiveä, mutta ikenet vuotavat verta, vaatii jopa neljä puhdistuskäyntiä vuodessa.

Lue lisää ›

HoitoKestoHinta
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus60 min129,00 €Varaa aika ›
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus pelkäävälle

Puhdistuksen aikana SmileSpan suuhygienisti arvioi erityisesti ikeniesi kuntoa, sillä ikeniesi vointi on merkittävä mittari suusi terveydentilasta. Terveessä suussa ei viihdy ientulehdus eivätkä ikenet vuoda verta. Käymällä SmileSpassa hampaiden puhdistuksessa saat todenmukaisen arvion suusi tilanteesta ja omahoito-ohjeet, jotka voivat vähentää vastaanottokäyntien tarvetta.

75 min159,00 €Varaa aika ›

Hampaiden valkaisut

Hampaiden laser­val­kaisu on vastaa­no­tolla tehtävä valkaisu, jossa näet vaale­ne­mis­tu­loksen heti. Vastaa­no­tolla tehtävä hampaiden valkaisu on ammat­ti­laisen vastuulla ja hallin­nassa. Se on nopein, vaivat­tomin ja siis­tein tapa saada itsel­lesi vaaleammat hampaat ja kauniimpi hymy.

Lue lisää ›

HoitoKestoHinta
Supervalkaisu

Tämä valkaisu sopii sinulle, mikäli sinulla on erit­täin voimak­kaasti tummen­tu­neet tai luon­nos­taan keltaiset hampaat. Valkaisun teho perustuu kahteen kahden viikon aikana tehtyyn valkai­su­käy­tiin. Molem­milla käyn­neillä hoidon kesto on 90 min ja se koostuu kahdesta valkai­su­kier­rok­sesta eli Perusvalkaisukäynnistä. Tällä mene­tel­mällä saadaan hymysi muut­tu­nee­seen sävyyn paras syvyys ja pysy­vyys. HUOM! Varaa siis ajan­va­rauk­sesta kaksi Supervalkaisu aikaa kahden viikon hoito­vä­lillä. Jos kalen­te­rista ei löydy sopivia aikoja, otathan rohkeasti meihin yhteyttä.

2 x 90 min449,00 €Varaa aika ›
Tehovalkaisu

Tehovalkaisu on nimensä mukaisesti tehokas valkaisu ensimmäiseksi valkaisuksesi tai mikäli edellisestä valkaisustasi on kulunut vuosia aikaa. Tehovalkaisussa hoitokäynnillä tehdään kolme valkaisukierrosta.

105 min299,00 €Varaa aika ›
Perusvalkaisu

Suosittelemme sinulle tätä välimallin perusvalkaisua, jos hampaasi on jo aikaisemmin valkaistu Teho- tai Supervalkaisulla ja haluat ylläpitää hymyäsi säännöllisesti, mutta koet Kevytvalkaisun liian kevyksi käsittelyksi ja toisaalta Tehovalkaisun liian tehokkaaksi. Perusvalkaisussa hoitokäynnillä tehdään kaksi valkaisukierrosta.

90 min249,00 €Varaa aika ›
Kevytvalkaisu

Kevytvalkaisu sopii sinulle, jos hampaasi on jo aikaisemmin valkaistu Teho- tai Supervalkaisulla ja haluat ylläpitää hymyäsi säännöllisesti. Kevytvalkaisussa hoitokäynnillä tehdään yksi valkaisukierros.

75 min179,00 €Varaa aika ›
Pikavalkaisu Quick

Pikavalkaisu Quick on erilaisten hampaiden puhdistusten yhteydessä tehtävä nopea ja mieto kirkastava vaalennus miedolla valkaisuaineella. Käsittely on nopea tehdä, sillä sitä käytettäessä ei lainkaan tarvitse annostella voimakkaiden aineiden kanssa käytettävää iensuojageeliä. Mikäli varaat ajan ”hampaiden puhdistukseen ja hammaskiven poistoon” sekä toivot samalla käynnillä tehtävän Pikavalkaisu Quickin, suosittelemme varaamaan myös soodapuhdistuksen samaan yhteyteen toisena lisäpalveluna. Soodapuhdistus tehostaa hymyä kirkastavan Pikavalkaisu Quick käsittelyn onnistumista, sillä se poistaa aluksi tehokkaasti mekaanisen pintavärjäymän ja bakteerikerroksen hampaiden pinnalta.

15 min39,00 €
Valkaistujen hampaiden suojalakka

Vähentää värjäävien ruokien ja juomien varoajan 48 tunnista 2 tuntiin ja torjuu uusia värjäymiä useamman kuukauden ajan.

25,00 €
Valkaisukonsultaatio

Valkaisukonsultaatio on maksuton käynti, jossa voimme yhdessä suunnitella sopivaa valkaisua ja vastata Sinua askarruttaviin kysymyksiin.

15 min0,00 €Varaa aika ›

White Spot -hoidot

Kärsitkö hymyhampaiden valkoisista tai ruskeista laikuista, raidoista tai muista kirjavuuksista? Ne voivat olla synnynnäisiä kiilteen vaurioita, oikomishoidosta jääneitä kiilteen vaurioita tai liiallisen fluorin aikaansaamia jälkiä. Uusi Icon-infiltraatiohoito voi muuttaa hymysi paljon paremmaksi tai poistaa vauriot jopa kokonaan! Hampaasi pintaa käsitellään vain kemiallisesti kuten paikkaushoidossa. Hampaasi ei vaurioidu eikä hoito aiheuta kipua. Tämän tehokkaan hoidon tulos säilyy loppuelämäsi, mutta se voidaan uusia tarvittaessa. Hampaiden valkaisu viikko ennen White Spot -hoitoa parantaa hoitotulosta. Olemme saaneet aikaan erittäin hienoja tuloksia tällä hoidolla!

Lue lisää ›

HoitoKestoHinta
White Spot -hoito

Käsittely tehdään 1-3 hampaaseen.

45 min220,00 €
White Spot -hoito

Käsittely tehdään 4-5 hampaaseen.

60 min275,00 €
White Spot -hoito

Yli viiden hampaan käsittelyn hinta 50€/hammas. KELA hinta 42€/hammas.

- €
White Spot -konsultaatio

White Spot hoitojen ajanvaraus maksuttoman konsultaatio käynnin kautta.

15 min0,00 €Varaa aika ›

Soodapuhdistus eli hampaiden jauhepuhdistus

Oletko koskaan ajatellut, miten ihanan puhtailta hampaasi voisivatkaan tuntua? Kärsitkö likaisen ja tahmean tuntuisista tai värjäytyneistä hampaista? Suuvedet, kahvi, tee, tupakka, colajuomat ja muut ruokien ja juomien vahvat sävyt voivat värjätä hampaiden pintoja. Hampaiden soodapuhdistus on ihanan ylellinen hampaiden tehopesu.

Lue lisää ›

HoitoKestoHinta
Soodapuhdistus30 min65,00 €Varaa aika ›
Soodapuhdistus muun käynnin yhteydessä30,00 €
Soodan lisäannospussi5,00 €

Hammaskorut

Hammaskoru on persoonallinen yksityiskohta, joka korostaa terveitä hampaitasi ja kaunista hymyäsi. Kiinnitys ei tunnu miltään. Hammaskorun kiinnityksen perusedellytyksenä on ehjät hampaat ja terveet ikenet sekä hyvät kotihoitotottumukset.

Lue lisää ›

HoitoKestoHinta
Hammaskorun kiinnitys

Sisältää hampaan pinnan puhdistuksen hohkakivijauheella, hampaan pinnan kemiallisen karhennuksen ja sidosaineen annostelun, korun ”liimaamisen” flow- juoksevalla paikka-aineella ja aineen kovettamisen, korun päälle laitetaan lopuksi lakka, joka lisää korun kiiltoa ja suojaa sitä värjääntymiseltä. Korun laiton jälkeen annamme aina myös kotihoito-ohjeet.

30 min50,00 €Varaa aika ›
Hammaskorun kiinnitys muun käynnin yhteydessä15 min40,00 €
Swarovski kristallikoru25,00 €
Valkokultakoru timantilla40,00 €
Hammaskorun poisto muun käynnin yhteydessä20,00 €
Hammaskorun poistokäynti

Hammaskorun poisto onnistuu parhaiten hammashoitolassa. Mikäli koru on tiukassa voidaan liimaa hieman hioa pyörivällä instrumentilla. Jäljelle jäänyt liima hiotaan hampaan pinnalta ja pinta kiillotetaan vielä pyörivällä kumi-instrumentilla. Lopuksi hampaalle laitetaan suojaava ja kiiltoa tuova lakka.

15 min31,00 €Varaa aika ›
Hammaskorukonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›

Kasvohieronnat

Oletko huomannut stressaavan elämän ja vähäisen rentoutumisen aiheuttavan sinulle tahatonta purentalihasten kiristelyä erityisesti öisin ja pahimmillaan myös valveilla? Saatat kärsiä tietämättäsi purennan ja kireiden purentalihasten aiheuttamista erilaisista kiputiloista, kuten lähes joka toinen aikuinen kärsii. Oireita voivat olla esim. hammassärky, posken ja kasvojen lihasten jumit ja kiputilat, päänsäryt, silmänpohjien kipuilu, tasapainon heittely, korvien vinkuminen ja niska–hartia-jännitykset.

Lue lisää ›

HoitoKestoHinta
Purentalihaksia rentouttava kasvohieronta30 min50,00 €Varaa aika ›
Hoitava purentalihashieronta60 min95,00 €Varaa aika ›

Pelkäävän hammashoidot

Onko ajatus hammashoidosta ikävä? Mietitkö “Onko pakko?” ennen hammashoitoon lähtemistä? Lienet yksi niistä lukuisista, jotka kärsivät hammashoitopelosta.

Pelkokonsultaatiossa pääset tapaamaan suuhygienistin, joka esittelee sinulle SmileSpan tilat ja käy läpi hoitosi vaihe vaiheelta. Pelkäävälle tarkoitetussa suun terveystarkastuksessa sekä hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa hoitokäyntiin varataan enemmän aikaa, jotta voit esittää mieltäsi askarruttavat kysymykset ja jotta voimme yhdessä varmistaa, että olosi pysyy hyvänä ja rentona koko käyntisi ajan.

Lue lisää ›

HoitoKestoHinta
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus pelkäävälle

Puhdistuksen aikana SmileSpan suuhygienisti arvioi erityisesti ikeniesi kuntoa, sillä ikeniesi vointi on merkittävä mittari suusi terveydentilasta. Terveessä suussa ei viihdy ientulehdus eivätkä ikenet vuoda verta. Käymällä SmileSpassa hampaiden puhdistuksessa saat todenmukaisen arvion suusi tilanteesta ja omahoito-ohjeet, jotka voivat vähentää vastaanottokäyntien tarvetta.

75 min159,00 €Varaa aika ›
Suun terveystarkastus pelkäävälle

Suun terveystarkastuksessa suuhygienisti selvittää muun muassa huuliesi, suusi limakalvojen, hampaidesi ja erityisesti ikeniesi terveydentilan. Tarkastuksen perusteella suuhygienisti osaa antaa ohjeita kotona tekemääsi hammashoitoon ja ohjata sinua tarvittaessa varaamaan aikaa muihin hoitolakäynteihin.

45 min60,00 €Varaa aika ›
Pelkokonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›

Muut hoidot

HoitoKestoHinta
Suun ja hampaiden terveystarkastus, suppea15 min25,00 €
Suun ja hampaiden terveystarkastus, laaja30 min41,00 €Varaa aika ›
Vihlovien hammaskaulojen hoito tehosuojalakalla45 min85,00 €Varaa aika ›
Ensiapuluonteinen käynti30 min55,00 €Varaa aika ›
Pintapuudutus / leuka18,00 €
Fluorilakkaus7,00 €