Hoidot

Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus

Hampaiden puhdistaminen on suurimmalle osalle ihmisistä yllättävän haastavaa. Moni ei edes pysähdy miettimään miltä hampaat oikeastaan tuntuvat eikä välttämättä erota likaisia hampaita täysin puhtaista. Mikäli eroa ei huomaa, ei välttämättä edes osaa kaivata ammattilaisen apua hampaiden hoidossa. Kuitenkin jokaisen ihmisen olisi erittäin tervettä ja järkevää käydä suuhygienistillä vähintään 1-2 kertaa vuodessa, osa tarvitsee suuhygienistin apua jopa kolmen kuukauden välein. Meidän päätyömme on ennaltaehkäisevä hammashoito sekä erityisosaamistamme hammaskiven poisto ja hampaiden erilaisten puhdistusten tekeminen. Erityistä apua tarvitset siis ikenen alaisten hampaiden pintojen puhdistamiseen ja hammaskiven poistamiseen tältä piilossa olevalta alueelta, johon et voi itse päästä käsiksi. Puhdistusten aikana tärkein tehtävämme on aina arvioida ikenien kuntoa. Hammaskivi ei ole varsinaisesti ensisijainen mittari hampaiden puhdistamisen tarpeeseen. Sellainenkin suu, jossa ei ole hippuakaan hammaskiveä, mutta ikenet vuotavat verta, vaatii jopa 4 puhdistuskäyntiä vuodessa.

Lue lisää ›

Hoito Kesto Hinta
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus 30 min 75,00 € Varaa aika ›
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus 45 min 95,00 € Varaa aika ›
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus 60 min 110,00 € Varaa aika ›

Hampaiden valkaisut

Hampaiden laservalkaisu on vastaanotolla tehtävä valkaisu, jossa vaalenemistulos on nähtävissä heti. Vastaanotolla tehtävä hampaiden valkaisu on ammattilaisen vastuulla ja hallinnassa. Se on nopein, vaivattomin ja siistein tapa hankkia vaaleammat hampaat ja kauniimpi hymy.

Lue lisää ›

Hoito Kesto Hinta
Supervalkaisu

Tämä valkaisu on tarkoitettu erittäin voimakkaasti tummentuneille tai luonnostaan keltaisille hampaille. Valkaisun teho perustuu siihen, että siinä tehdään kaksi valkaisukäyntiä kahden viikon aikana. Molemmilla käynneillä hoidon kesto on 90min ja hoitokerta koostuu kahdesta valkaisukierroksesta. Tällä menetelmällä saadaan muuttuneeseen sävyyn paras syvyys ja pysyvyys. Varaa siis ajanvarauksesta kaksi kahden kierroksen valkaisuaikaa kahden viikon hoitovälillä. Mikäli kalenterista ei löydy sopivia aikoja niin ota meihin yhteyttä.

2 x 90 min 435,00 € Varaa aika ›
Tehovalkaisu

Tehovalkaisu on nimensä mukaan tehokas valkaisu ensimmäistä valkaisua otettaessa tai mikäli edellisestä valkaisusta on kulunut vuosia aikaa. Tehovalkaisussa hoitokäynnillä tehdään kolme valkaisukierrosta.

120 min 295,00 € Varaa aika ›
Perusvalkaisu

Mikäli hampaasi ovat jo aikaisemmin valkaistu Teho- tai Supervalkaisulla ja haluat ylläpitää hymyäsi säännöllisesti, mutta koet Kevytvalkaisun liian kevyksi käsittelyksi ja toisaalta Tehovalkaisun liian tehokkaaksi. Näissä tilanteissa suosittelemme tätä välimallin perusvalkaisua. Perusvalkaisussa hoitokäynnillä tehdään kaksi valkaisukierrosta.

90 min 245,00 € Varaa aika ›
Kevytvalkaisu

Mikäli hampaasi ovat jo aikaisemmin valkaistu Teho- tai Supervalkaisulla ja haluat ylläpitää hymyäsi säännöllisesti. Kevytvalkaisussa hoitokäynnillä tehdään yksi valkaisukierros.

60 min 175,00 € Varaa aika ›
Pikavalkaisu

Ennen tätä hoitoa suosittelemme samalla käynnillä soodapuhdistuksen tekemistä tehostamaan kirkastavaa käsittelyä. Näin saadaan paras hoitotulos miedosta Pikavalkaisusta.

15 min 25,00 €
Valkaisukonsultaatio

Valkaisukonsultaatio on maksuton käynti, jossa voidaan yhdessä suunnitella sopivaa valkaisua ja voimme vastata Sinua askaruttaviin kysymyksiin.

15 min 0,00 € Varaa aika ›

White Spot -hoidot

Kärsitkö hymyhampaiden valkoisista tai ruskeista laikuista, raidoista tai muista kirjavuuksista. Ne voivat olla synnynnäisiä kiilteen vaurioita, oikomishoidosta jääneitä kiilteen vaurioita tai liiallisen fluorin aikaansaamia jälkiä. Uusi Icon infiltraatiohoito voi muuttaa hymysi paljon paremmaksi tai poistaa vauriot jopa kokonaan! Hampaan pintaa käsitellään vain kemiallisesti, kuten vaikka paikkaushoidossa. Hammas ei vaurioidu ja hoito ei aiheuta kipua. Hoidon pysyvyys on lopullinen, mutta se voidaan uusia tarvittaessa. Hampaiden valkaisu viikkoa ennen White Spot -hoitoa parantaa hoitotulosta. Olemme saaneet aikaan erittäin hienoja tuloksia tällä hoidolla.

Lue lisää ›

Hoito Kesto Hinta
White Spot -hoito 60 min 250,00 € Varaa aika ›
White Spot -hoito 90 min 385,00 € Varaa aika ›
White Spot -hoito 120 min 585,00 € Varaa aika ›
White Spot -konsultaatio 15 min 0,00 € Varaa aika ›

Soodapuhdistus

Oletko koskaan ajatellut miten ihanan puhtailta hampaasi voisivatkaan tuntua? Kärsitkö likaisen ja tahmean tuntuisista tai värjäytyneistä hampaista? Suuvedet, kahvi, tee, tupakka, cola juomat, ja muut ruokien ja juomien vahvat sävyt voivat värjätä hampaiden pintoja. Hampaiden soodapuhdistus on ihanan ylellinen hampaiden tehopesu.

Lue lisää ›

Hoito Kesto Hinta
Soodapuhdistus 30 min 60,00 € Varaa aika ›
Soodapuhdistus muun käynnin yhteydessä 25,00 €
Soodan lisäannospussi 5,00 €

Hammaskorut

Hammaskoru on persoonallinen yksityiskohta korostamaan terveitä hampaita ja kaunista hymyä. Kiinnitys ei tunnu miltään. Hammaskorun kiinnityksen perusedellytyksenä on ehjät hampaat ja terveet ikenet, sekä hyvät kotihoitotottumukset.

Lue lisää ›

Hoito Kesto Hinta
Hammaskorun kiinnitys

Sisältää hampaan pinnan puhdistuksen hohkakivijauheella, hampaan pinnan kemiallisen karhennuksen ja sidosaineen annostelun, korun ”liimaamisen” flow- juoksevalla paikka-aineella ja aineen kovettamisen, korun päälle laitetaan lopuksi lakka, joka lisää korun kiiltoa ja suojaa sitä värjääntymiseltä. Korun laiton jälkeen annamme aina myös kotihoito-ohjeet.

30 min 50,00 € Varaa aika ›
Swarovski kristallikoru 25,00 €
Valkokultakoru timantilla 40,00 €
Hammaskorun poistokäynti

Hammaskorun poisto onnistuu parhaiten hammashoitolassa. Mikäli koru on tiukassa voidaan liimaa hieman hioa pyörivällä instrumentilla. Jäljelle jäänyt liima hiotaan hampaan pinnalta ja pinta kiillotetaan vielä pyörivällä kumi-instrumentilla. Lopuksi hampaalle laitetaan suojaava ja kiiltoa tuova lakka.

15 min 31,00 € Varaa aika ›
Hammaskorun poisto 12,50 €
Hammaskorukonsultaatio 15 min 0,00 € Varaa aika ›

Muut hoidot

Hoito Kesto Hinta
Suun ja hampaiden terveystarkastus, laaja 30 min 41,00 € Varaa aika ›
Vihlovien hammaskaulojen hoito fluorilakalla 15 min 35,00 € Varaa aika ›
Vihlovien hammaskaulojen hoito tehosuojalakalla 45 min 85,00 € Varaa aika ›
Ensiapuluonteinen käynti 30 min 45,00 € Varaa aika ›
Pintapuudutus 12,00 €
Hampaiden hionta 15,00 €
Fluorilakkaus 7,00 €