Victorian hampaiden valkaisu pitkän harkinnan jälkeen

Victorian hampaiden valkaisu pitkän harkinnan jälkeenOlin pitkään harkinnut hampaiden valkaisua, ja vihdoinkin tämä pitkäaikainen suunnitelma on toteutunut.

Tärkeänä esivalmistautumisena ennen hampaiden valkaisua on tarkistaa, että hampaat ovat kunnossa ja tietenkin käydä hampaiden puhdistuksessa, joten ensimmäisellä vastaanotolla toteutettiin tämä vaihe. Saavuin Tampereen keskustassa Ratinan vieressä sijaitsevaan SmileSpa:han ja yllätyin tilojen viihtyvyydestä ja ihanista yksityiskohdista, jotka saivat paikan näyttämään ennemmin kauneushoitolalta kuin laitosmaiselta hammasasemalta. Paikka tuntui aivan luksuksesta myös maisemien ansiosta: isoista ikkunoista sai ihailla kaunista Tammerkoskea.

Minut otti vastaan Diana Hoffrén, kokenut ja jatkuvasti ammattitaitoaan kehittävä suuhygienisti, jonka kanssa on rentoa ja mukavaa asioida. Hän oli arvioinut tilanteeni ja räätälöinyt juuri siihen sopivan puhdistusmenetelmän, johon kuuluivat hammaskiven poisto ultraäänellä ja sen viimeistely mekaanisesti sekä soodapuhdistus. Hoito oli huomaavaista ja hellävaraista eikä minkäänlaisia kipua tai epämukavuutta tuntunut missään vaiheessa. Tämän takia toimenpide meni aivan täydellisesti hemmotteluhoidoista, koska tunnelma oli rento ja lopputulos ihana: varmasti puhdas ja paremmin voiva suu.

Viikon päästä oli valkaisun vuoro.
Yhdessä Dianan kanssa valittiin minulle sopivaksi valkaisuksi tehovalkaisu.

Valehtelisin jos sanoisin, ettei minua olisi jännittänyt ollenkaan ennen valkaisua. Kyllä jännitti hieman, mutta onneksi luotto Dianan taitoon ja kokemukseen oli sen verran kova, että tiesin olevani osaavissa käsissä, joten näin jälkikäteen voin varmuudella sanoa, että se pienikin jännitys oli aiheeton. Diana selitti koko ajan jokaisen vaiheen ja tiesin mitä seuraavaksi tapahtuu ja miltä pitäisi tuntua. Hoitoaika vierähti tosi nopeasti.

Valkaisun aikana tunsin pientä vihlontaa pari kertaa, mikä on täysin normaalia ja viimeistään vartin päästä hoidon päättymisestä hampaissa tai koko suussa ei ollut enää mitään ylimääräisiä tuntemuksia. Diana otti myös kaikki mun tuntemukset hienosti huomioon.

Hoidon päätteeksi minulle laitettiin suojalakka, joka on super kätevä lisä: sen ansiosta ei tarvitse jäädä niin sanotulle valkoiselle dieetille valkaisun jälkeen, koska lakkaus ehkäisee värjäymiä ja vihlontaa. Hoidon jälkeen piti siis olla vaan syömättä 2 tuntia.

Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen, joka on luonnollinen, mutta huomaan eron entiseen hampaiden sävyyn verrattuna ihan selkeästi. Kokonaisuudessaan erittäin positiivinen kokemus ja timanttista asiakaspalvelua sekä aivan huippu hinta-laatu-suhde, voin siis suositella lämpimästi!