Nico Andersson aamutossuissa SmileSpassa

Minulle suositeltiin suuhygienistillä käymistä ja varasin ajan Smilespasta Lotan vastaanotolle. Aiempi kokemukseni hammaskiven poistamisesta oli hammaslääkärikäyntien yhteydessä tehty nopea putsaaminen. Minulla oli ennakkoon hieman epävarma olo siitä, mitä tuleman pitää. Hammaslääkärikäynneistä oli jäänyt mieleen puudutukset ja ajoittaiset vihlonnat. Myös tuntui, että muiden toimenpiteiden lomassa hammaskiven poistaminen oli jäänyt toissijaiseksi.

SmileSpa sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Koskikeskuksen tuntumassa, joten autolla saapuminen oli helppoa lukuisten pysäköintimahdollisuuksien ansiosta. Päästyäni SmileSpahan sisään osa jännityksestä kaikkosi jo ensimetreillä kodikkaan ja lämminhenkisen liiketilan ihmettelyyn.

Vastaanotossa minua jo odottikin hymyilevä suuhygienisti Lotta ja toivotti tervetulleeksi. Hauska yksityiskohta eteisessä oli saada aamutossut jalkaan kuin kylpylään mentäessä. Hoitohuoneeseen päästyäni pysähdyin ensimmäisenä kehumaan isoista ikkunoista aukeavaa näkymää suoraan koskelle. Viihtyisä paikka!

Hoito alkoi ja Lotta piti minut hienosti ajantasalla mitä tehdään ja tapahtuu. Lotta oli erittäin hellävarainen ja huolellinen työssään eikä puudutustakaan tarvittu. Vanhasta tottumuksesta hieman mietin, koskahan se vihlominen alkaa, mutta ilokseni huomasin, että minkäänlaista ikävää tunnetta ei vastaanoton aikana tullut. Edellisiin kokemuksiini nähden tämä oli hyvin ammattitaitoista palvelua. Sain hoidon jälkeen vielä kattavasti tietoa hampaiden puhtaanapidosta ja hyvät omahoito-ohjeet. Lotta esitti asiat hyvin välittävästi ja innokkasti, ja tämä on saanut minut jatkamaan huolenpitoa hampaista myös kotona.

Suosittelen vahvasti Lotan vastaanottoa kaikille! Ps. Uusi aika jo varattuna.