Juontaja Sara Perttusen kokemuksia SmileSpasta

Sara Perttusen kokemuksia SmileSpastaTelevisiostakin tuttu juontaja Sara Perttunen kävi hammashoidossa SmileSpassa. Suuhygienistimme Saila Kallonen teki hänelle hampaiden valkaisun ja hoidon lopussa kyseli Saralta kokemuksesta.

”Olen hieman hammaslääkärikammoinen, joten ennen hoitoa minua hieman jännitti”, Sara myöntää. ”Toimenpide sujui kuitenkin hyvin ja Saila kertoi koko ajan mitä tekee. Olen melko puhelias, joten haastavinta tässä oli olla vastaamatta, vaikka valkaisun aikana suu ei saisi juurikaan liikkua”, Sara nauraa.

Usein asiakkaita mietityttää onko toimenpide kivulias. ”Kolmannella valkaisukierroksella tuntui hieman vihlontaa hampaissa, mutta se meni nopeasti ohi ja valkaisu meni ihan mukavasti”, Sara kertoo. ”SmileSpassa on kyllä niin hienot tilat, ettei tämä oikeastaan edes näytä tai tunnu hammashoitolalta! Sekin vaikuttaa fiilikseen ja helpottaa jännitystä.”

Sara on yrittäjä ja hän tekee juontokeikkoja television lisäksi myös erilaisissa tapahtumissa. ”Työssäni on tärkeää, että ulkoinen olemus on huoliteltu. Vapaa-ajallakin puhun ja hymyilen paljon, joten on kiva, että hampaat ovat siistit. Lisäksi pienen tytön äitinä haluan pitää hyvää huolta suuni terveydestä.”

Sara oli hyvin tyytyväinen saamaansa palveluun ja kannustaa muitakin käymään hammashoidossa säännöllisesti. ”Suosittelen ehdottomasti tämän yrityksen palveluita kaikille. Vaikka olen aiemminkin saanut hyvää palvelua, SmileSpassa palvelu oli erinomaista, missään muualla en ole näin hyvää palvelua saanut. Lisäksi hoitola on tosi viihtyisä, hoitohuoneista on ihana näkymä Ratinan suvantoon ja henkilökunta on tosi ammattitaitoista. SmileSpan nettisivuilta löytyi hyvin tietoa hoidoista ja suun terveydestä, ja itsekin kävin siellä perehtymässä valkaisuun etukäteen. Kaunis hymy on tärkeä meille kaikille!”

Lisää valkaisusta ja muista hoidoistamme voit lukea sivuiltamme www.smilespa.fi/hoidot.