Timo Lehtisen käynti suuhygienistillä

Timon SmileSpa Kokemus

Hampaastani lohkesi syksyllä pala ja sain akuuttiajan julkiselle. Siellä hammaslääkäri sanoi, että hammaskiveäkin olisi hyvä taas poistaa, mutta netistä katsoin, että vapaat ajat menevät julkisella puolella hirveän pitkälle. Lisäksi hoidoissa pitäisi olla siellä 36 kuukautta eli kolme vuotta väliä ja hammaskiven poistoon on kyllä tarvetta useammin. Siksi päädyin SmileSpahan, josta olin kuullut suosituksia. Sain vaivatta ajan lyhyen ajan päähän ja sain itse valita niin päivän kuin kellonajan. Oli mahtavaa, että aikoja oli niin aikaisin kuin seitsemältä aamulla eli ehdin hyvin vielä töihin hammashuollon jälkeen!

Saavuin SmileSpahan pyörällä ja huomasin, että vastapäätä olevassa Ratinassa on ison autoparkin lisäksi kameravalvottu pyöräparkki, johon saa pyörän hyvin lukittua. Kiva lisä pyöräilijälle! Astuin sisään SmileSpahan ja mietin, että taisin tulla ennemminkin kylpylään kuin hammashoitolaan – ympäristö oli hyvin miellyttävä.

Minua vastaanottamaan tullut henkilö oli hyvin huomaavainen sen suhteen, jännittääkö minua jokin. Aloitimme hammaskiven poiston ja hän asiantuntevasti kertoi koko ajan mitä tekee ja kyseli tuntemuksiani. Olo oli rentoutunut eikä hoito todellakaan jännittänyt, sillä henkilökunta kohtasi asiakkaansa hienovaraisesti koko ajan kysyen, sattuuko jokin tai tuntuuko jokin liikaa. Heti olisi voinut pyytää lopettamaan, jos siltä olisi tuntunut.

Kaikki meni hyvin ja hoidon lopuksi tehtiin vielä soodapuhdistus. Minusta hoito oli hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti ja soodapuhdistus kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan pakettiin. Se ei maksanut paljon mitään lisää ja sävyero hampaissa oli huomattava! Soodapuhdistuksen toimenpide ei kestä kauaa ja ei millään tapaa satu, mutta sen myötä hampaista sai säihkyvän valkoiset! Huomasin vasta jälkikäteen, kuinka paljon hampaissani olikaan muun muassa kahvinjuonnin tekemiä tummentumia. Niistä tuli kuin uudet! Sain päälle pyytämättä paljon vinkkejä oikeanlaisesta hampaiden hoidosta.

Suosittelisin siis ehdottomasti käymään SmileSpassa: ajan saa vaivatta ja paikan päällä saa olla rauhassa asiantuntevan suuhygienistin hoidossa. Hammaskiven poisto sujui vaivatta ja soodapuhdistus oli erittäin hyvä bonus päälle. Kiitokset SmileSpalle asiantuntevasta hoidosta sekä miellyttävästä kokemuksesta! Ehdottomasti tulen uudelleenkin! Suosittelisin lämpimästi paikkaa kaikille suun terveyden ylläpitoon, mutta erityisesti heille, keitä hammashuolto jännittää – täällä suorastaan unohtaa olevansa hammashoitolassa!