Hammashoitopelkoinen Erika sai laadukasta hammashoitoa SmileSpassa

SmileSpa Kokemuksia Erika JärvinenOlin jo jonkin aikaa pohtinut huoltaa hampaani huolellisesti kuntoon. Hain netistä Pirkanmaan alueen hammashoitoloita ja vastaani tuli SmileSpa, joka herätti mielenkiintoni houkuttelevalla ja selkeällä verkkosivustollaan. Sain aikatauluuni sopivan ajanvarauksen uudelle suuhygienistille, Hannalle.

Saavuttuani hoitolaan minut valtasi vaikuttava tunnetila ihastuttavasta hoitolasta. Minulle kerrottiin avoimesti ja luontevasti, että olen Hannan ensimmäinen asiakas SmileSpassa, joskin hänellä on alalta jo vuosien vankka kokemus. Hoidon edetessä koin Hannan ammatillisen osaamisen myötä luottamusta ja tiesin olevani osaavissa käsissä.

Hanna kuunteli, kommunikoi ja kertoi perusteellisesti mitä milläkin hetkellä tapahtuu. Lisäksi hän kyseli jatkuvasti fiiliksiäni. Opin uusia termejä, sain kokonaisvaltaista ymmärrystä hoidon yhteydessä ja teimme jatkohoitosuunnitelman tulevaisuuteen.

Suosittelen lämpimästi Hannaa, mikäli olet hammashoitopelkoinen. Toisaalla hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistushoidot on suoritettu melko ripeästi ja asiakkaana olen kokenut kiireen tuntua. SmileSpassa toimenpiteet tehdään perusteellisesti, laatu edellä ja rauhassa.

Sain asenteestani positiivista palautetta, joka motivoi hoitamaan hampaitani perusteellisesti myös kotihoidossa. Hoitolassa on laaja valikoima kotihoitotuotteita, jotka sain kätevästi hankittua samalla käynnillä, jolloin palvelukokonaisuus oli katkeamaton eikä minun tarvinnut suunnata muualle ostoksille. Olen maininnut usealle tuttavalleni hoitolan ensiluokkaisesta palvelukulttuurista, ja ilokseni sain kuulla, että muutamat ystävätkin ovat löytäneet hoitolan sekä kokeneet samoja fiiliksiä SmileSpan muiden ammattilaisten käsissä.

Hampaideni terveydentila saatiin hienolle mallille ja ihailen kirkasta lopputulosta. Hyvä muistutus itselleni, miten tärkeästä asiasta on kyse ja mitenkä paljon hoidettu hammasrivistö vaikuttaa mielentilaan. Synkästä marraskuusta tulikin hohtava – koska säteilen hymylläni! 😊