Avoin lahjakortti suuhygienistille

Juhlapäivä, pyhäpäivä tai ihan vaan tavallinen arkipäivä, aina on hyvä syy antaa sinulle tärkeälle ihmiselle lahjaksi jotain hienoa, erilaista ja yllättävää, mutta hyvin merkityksellistä! Anna lahja, jolla on todellista vaikutusta koko kehon ja mielen terveyteen. Lahjaksi lahjakortti hammaskauneushoitolaan, jossa me kohtelemme lahjan saajaa erityisen hyvin, tarjoamme korkealaatuisia hampaiden puhdistuksia ja esteettisiä hoitoja. Näin saamme ihmiset hymyilemään. Raikas, terve ja hyvin hoidettu suu on hieno lahja, joka tuottaa iloa myös lahjan antajalle!

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta edellisestä käyttökerrasta. Lahjakortin voit maksaa hoitolassa käteisen lisäksi yleisimmillä pankkikorteilla, Visa Electronilla, Maestrolla sekä MasterCard- ja Visa-luottokorteilla. Hoitolassa käyvät myös henkilöstöedut ePassi sekä EazyBreak joilla voit ostaa henkilökohtaisen lahjakortin. Verkosta ostaessasi vaihtoehtoinasi ovat pankkien verkkomaksun lisäksi lasku- ja osamaksutavat.

Vastaanottaja saa lahjakortin valittuna päivänä.

Merkit: (0/300)

Toimitus sähköpostiin
Lahjakortti lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen
Tulosta itse
Voit tulostaa lahjakortin maksun jälkeen

Kuvaus

Miksi ihmeessä antaisit tällaista lahjaa kenellekään?

Onko sinulla puoliso, ystävä tai tuttu, joka todella rakastaa hampaitaan, jopa ylihoitaa niitä? Tai tunnetko jonkun, jolla on niin välinpitämätön asenne suutaan kohtaan, ettet saata olla hänen kanssaan samassa tilassa, koska hajuhaitta vain on niin suuri? Ientulehdus haisee! Pahanhajuinen suu on tabu ja arka asia ja vain harvalle voit sanoa asiasta suoraan. Tämä sama henkilö on voinut mainita sinulle myös pelostaan hammashoitoa kohtaan. Olipa kyseessä ylihuolehtiva puolisosi, haisuli ystäväsi tai pelkästä hammashoidon ajatuksesta vapiseva työkaverisi, aina on hyvä syy antaa lahjaksi lahjakortti suuhygienistille SmileSpahan.

Hänelle, joka luulee hoitavansa suutaan hyvin

Ylihuolehtiva puolisosi saa meillä suuhunsa ihanan ylellisen puhtauden tunteen ja ohjaamme häntä lempeästi hoitamaan suutaan oikealla tavalla. Ylihuolehtivat harjaajat ovat usein niitä, jotka luulevat hoitavansa hampaitaan hyvin, mutta saattavatkin aiheuttaa tietämättään paljon vahinkoa. Liika innostus ja tomeruus voivat jättää suun hankalimmat paikat likaisiksi. Siksi innokas hampaiden pesijäkin tarvitsee hammaskiven poistoa, hampaiden puhdistusta, erityisesti neuvoa omahoitonsa laatuun ja apua oikeiden aineiden ja välineiden valintaan. Tämä ystäväsi arvostaa lahjaasi varmasti!

Haisuli ystävälle

Oletko jo pitkään salaa haaveillut, että joku, jonka suusta tulee pahaa lemua, osaisi hakeutua hammashoitoon? Vaikka hoitolamme nimi ei olekaan Studio Törkyturpa, kaikenlaisten suiden ja ongelmien hoitaminen vastaanotolla on meille arkipäivää. Tehtävämme on auttaa. Lakkaa haaveilemasta raikkaammasta ilmasta ystäväsi ympärillä ja anna lahjaksi lahjakortti, jolla voimme pelastaa paitsi sinun päiväsi myös auttaa ystävääsi ymmärtämään, miltä puhdas ja hyvin hoidettu suu tuntuu ja tuoksuu. Usein näillä ihmisillä on päässyt unohtumaan, miten ihana osa kasvoja suu on tai he eivät ole sitä koskaan alkujaankaan osanneet ajatella. Tämäkin ystäväsi arvostaa lahjaasi jälkikäteen varmasti ja kiittää sinua SmileSpassa käytyään!

Pelokas työkaveri

Pelkäävä ystävä on usein myös haisuli ystävä. Pelosta johtuen nämä henkilöt laiminlyövät suun hoitoa kotona ja vastaanotolla ja saattavat kärsiä tilanteesta monin eri tavoin. Tunteiden kirjo on ristiriitainen tiedostettaessa, että hampaita pitäisi hoidattaa, mutta ei vain kerta kaikkiaan uskalla. Vuosien saatossa olemme huomanneet, että kodinomaiseen ja kauniiseen hoitolaamme hakeutuu paljon pelkääviä asiakkaita, joilla on voinut olla suu hoitamatta jopa 20 vuotta. Me emme aliarvioi asiakkaidemme pelkoa tai vähättele sitä. Otamme innostavana haasteena saada pelkopotilaat luoksemme yhä uudelleen. Moni pelkäävä ottaa sen tärkeimmän askeleen kohti hyvää hammashoitoa tulemalla ensimmäiselle käynnille suuhygienistin luokse. Anna pelkäävälle lahjaksi lahjakortti SmileSpahan ja me lupaamme tehdä kaikkemme, jotta sinäkin saat kiitoksen!