Hanna Lehden kokemuksia hammaskiven poistosta SmileSpassa

SmileSpa kokemuksia Hanna Lehti

Olen aina lapsesta saakka pitänyt huolta hampaistani. Koska vanhemmiten minua on alkanut enemmän kiinnostaa hampaideni terveys, olen käynyt säännöllisesti puolivuosittain suuhygienistillä. Alkuun kaupungin palveluja käyttäessäni huomasin, että vapaat ajat sijoittuivat aina vuoden tai jopa kahden päähän. Tähän kyllästyttyäni aloin etsimään yksityisiltä hyvää paikkaa ja kävinkin useammassa yrityksessä.

Viimeaikaisten hampaiden vihlonnan jälkeen päätin kokeilla SmileSpata ystävieni suosituksesta ja niinpä varasin ajan Lotalle. Aivan ihanat tilat ja sain heti iloisen ja lämminhenkisen vastaanoton! Aula oli valoisa ja kutsuva useine nojatuolineen. Siihen oli mukava istahtaa täyttämään esitietolomaketta. Hoitohuonessa oli upeat näkymät suvantoon, mikä teki käynnistä erittäin miellyttävän. Myös musiikin äänenvoimakkuudesta huolehdittiin koko hoitokäynnin ajan.

Lotta oli todella ammattitaitoinen ja käsittely oli hellävaraista. Hän selitti hyvin, mitä oli tekemässä ja kysyi säännöllisesti, oliko kaikki ok. Hän oli aidosti kiinnostunut viihtyvyydestäni. Lotta otti hyvin huomioon ongelmakohtani ja käynti oli mitä mukavin. Minulle tehtiin hammaskiven poisto, soodapuhdistus sekä loppuun vielä pikavalkaisu.

Hampaistani tuli erittäin puhtaat ja kiiltävät. Lotta myös suositteli minulle hampaiden pesun jälkeen käytettävää Tooth Moussea, joka lähtikin mukaani. Suuresta valikoimasta löytyi suosikkimakuni meloni. Tooth Mousse on auttanut minua vihlontaan ja aion testata jatkossa muitakin makuja. Aion ehdottomasti käydä SmileSpassa Lotalla jatkossakin ja katsoimmekin minulle jo seuraavan ajan loppuvuodelle. Voin myös suositella SmileSpata sekä eritoten Lottaa suuhygienistinä heille, jotka haluavat yksillöllistä ja laadukasta palvelua!