Sarin toispuoleinen päänsärky hävisi SmileSpan purentalihashieronnassa

Purentakiskoa jo reilu 20 vuotta käyttäneenä sekä erinäisistä toistuvista päänsäryistä kärsineenä varasin vihdoinkin ajan purentalihasten hierontaan Lotalle SmileSpahan.

Olen kärsinyt vuosia erittäin voimakkaasta purennasta ja narskuttelusta, jonka seurauksena on tullut vastaan isoja hammasremontteja sekä jännityspäänsärkyä, joka liittyy myös lihasperäiseen purentaelimistön toimintahäiriöön. Tämä oireilee erityisesti oikealla puolella päätä ja kasvoja vaikuttaen jopa näkökykyyni. Olen joutunut käyttämään apuna lihasrelaksantteja ja kipulääkitystä. Erityisesti stressaavina ajankohtina pelkään jo heräävääni aamulla päänsärkyyn.

Saavuttuani hoitolaan upea syysmaisema väreineen, tuttu ympäristö sekä täydellisen rentouttava musiikki loivat heti ihanan filiksen. Mieleni oli kovin odottava, koska juuri kyseisenä aamuna oli toispuoleista päänsärkyä taas jälleen kerran. Lotta kysyi, haluanko lämpimän peitteen ylleni ja totta kai halusin – vilukissa kun olen. ☺️ Lotta kertoi heti alkuun miten hieronta etenee ja tiedusteli myös hieronnan aikana miltä oloni tuntuu sekä onko hieronnan voimakkuus sopiva. Hän totesi myös, että tällaista asiakasta ei ole vielä hieronutkaan, koska purentani on erittäin voimakasta ja lihakset helposti tunnistettavissa. Luottamus Lotan käsittelyyn oli täydellinen!

Hierontaa tehtiin myös suun sisältä, mikä tuntui hyvin miellyttävältä. Puhumattakaan siitä, kun hieronta eteni niskahartiaseudulle! Oih, miten luksusta se oli.

Pään ja koko kasvojeni seutu sai uuden ilmeen ja elon, päänsärky hävisi kokonaan pikkuhiljaa. Melkeinpä nukahdin ihanan hieronnan ja musiikin ympäröimänä. Peiton alta oli kuitenkin havahduttava keskittymään kotihoito-ohjeisiin, joita Lotta suositteli tekemään hoidon aikaansaaman rentouden ylläpitämiseksi mahdollisimman pian.

Suosittelen todella lämpimästi Smilespan purentalihashierontaa! Erityisesti niille henkilöille, jotka kärsivät samoista oireista kuten minä. ❤️