Artikkelit

Suuhygienisti! Tulisitko töihin luokseni äitiysloman sijaiseksi tai osa-aikaiseen työsuhteeseen!

Olen tamperelainen suuhygienistipalveluja tarjoava hammaskauneushoitola SmileSpa, jonka omistaa perheyritys. Nyt etsin kahta uutta suuhygienistiä, toista äitiysloman sijaisuuteen sekä toista osa-aikaiseen työsuhteeseen!

Täällä kauniissa ja viihtyisissä tiloissani halutaan tarjota Tampereen parasta ja aina yhtä laadukkaan ammattitaitoista hammashoitoa, jossa asiakasta kohdellaan hänen ansaitsemallaan arvostuksella kiireettä. Tavoitteena on, että asiakas nauttii hoitokäynnistään ja haluaa tulla aina vain uudelleen!

Jos sinulla on suuhygienistin ammatin perusteet hallussa ja olet halukas oppia tekemään laadukkaita palveluitani, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja kuvallisen CV:n yrittäjilleni osoitteeseen [email protected].

Lue lisää vapaasta paikasta ›

Lue koko artikkeli ›

Hammashoitoa sinulle myös laskulla tai osamaksulla!

Onko tilanteesi sellainen, että sinulle sopivampi maksutapa olisi lasku tai osamaksu sopivissa erissä? Tämä on myös mahdollista meillä SmileSpassa. Voit luoda itsellesi Resurs Bank hammashoitotilin ja saada lisää joustavuutta maksamiseen tinkimättä suusi terveydestä. Luo vain Resurs Bank hammashoitotili etukäteen ennen hammashoitoon tuloa. Näin maksaminen on sujuvaa, kun käytännön asiat on järjestelty ennakkoon valmiiksi.

Resurs Bank hammashoitotilillä voit saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tili on jatkuva, joten voit hyödyntää sitä myös tulevilla käyntikerroilla.

Lue lisää Hammashoitotilistä ›

Lue koko artikkeli ›

SmileSpan suuhygienistipalveluille on myönnetty Avainlippu-merkki

Avainlippu voidaan myöntää palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. SmileSpa onkin täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, joka maksaa veronsa täysimääräisinä Suomeen. Yksi SmileSpan perusarvoja on hoitolan toiminnan läpinäkyvyys. Avainlippu-merkin saaminen on kunnia, jota kannamme SmileSpassa ylpeinä.

Lue koko tiedote ›

Lue koko artikkeli ›

Osta itsellesi lahjakortti ePassi Hyvinvoinnilla!

Onko sinulla jäänyt ePassi Hyvinvointisi arvoa käyttämättä? Nyt voit muuntaa ePassi Hyvinvointisi lahjakortiksi itsellesi SmileSpahan joko ePassin verkkomaksulla tai mobiilisovelluksella. Osta nyt ja hemmottele hymyäsi ensi vuonna!

Lahjakortillasi on kuusi kuukautta käyttöaikaa ostohetkestä. Jos arvoa jää ensimmäisellä lahjakorttikäynnilläsi käyttämättä, ei hätää! Kuuden kuukauden käyttöaika starttaa uudelleen, kun maksat lahjakortilla hoitokäyntisi.

Lue ohje lahjakortin ostamiseen ePassilla ›

Lue koko artikkeli ›

SmileSpan koronatiedote: Tervetuloa hammashoitoon turvallisesti!

Kun suusi pysyy kunnossa, myös yleisterveytesi on parempi. Siksi olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle laadukasta ja turvallista hammashoitoa, joka syntyy työrauhasta ja tarkkuudesta!

Käyntisi turvallisuudesta huolehdimme ylläpitämällä hoitolan puhtautta entisen tarkkuuden lisäksi uusia viranomaissuosituksia noudattamalla.

Lue koko tiedote ›

Lue koko artikkeli ›

Haluaisitko tehdä sisältöyhteistyötä SmileSpan kanssa?

Hei sinä tamperelainen vaikuttaja, oletko kiinnostunut tekemään sisältöyhteistyötä SmileSpan kanssa? Mahtava kuulla!

 

Lue koko artikkeli ›

Lue koko artikkeli ›

SmileSpassa voit maksaa hammashoitosi ePassi Hyvinvoinnilla

ePassi Hyvinvointi on nykyaikainen työsuhde-etujen maksujärjestelmä, jolla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen terveyttä edistäviä hoitoja. SmileSpassa ePassi Hyvinvoinnilla voi maksaa esimerkiksi hammaskiven poistoja, aidosti puhtaan tuntuisiksi hampaat saavia jauhepuhdistuksia ja suun terveystarkastuksia.

ePassi Hyvinvointi kulkee mukana puhelimessasi, jolloin se on aina käyttövalmis. Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta, voit käyttää ePassia esimerkiksi tekstiviestin tai puhelinnumerosi kautta. Suuhygienistimme neuvovat sinua mielellään palvelun käytössä maksaessasi SmileSpassa saamaasi hammashoitoa ePassilla!

 

Lue koko artikkeli ›

Lue koko artikkeli ›

Rakkaat SmileSpan hymysuut

Syksy on suonut hieman muutoksia suunnitelmiini ja  hammashoitolamme toimintaan. Kuten elämässä on tullut usein havaittua, mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Kirjoitan teille tätä kirjettä pitääkseni teidät äärimmäisen arvokkaat  asiakkaamme ajan tasalla henkilökohtaisesti.

Kuten moni teistä tietääkin niin oikea kotimme jäi odottamaan meitä reilu kaksi vuotta sitten Jyväskylään. Vaikka työ on aina ollut minulle intohimo, kunnia asia sekä asiakkaiden tyytyväisyys äärimmäisen tärkeää, niin silti minunkin pitää muistaa mikä elämässä on tärkeintä – lapset, perhe ja oman sydämen kuunteleminen sekä rehellisyys itseäni kohtaan. Saimme siis mahdollisuuden muuttaa takaisin kotiimme Jyväskylään, joten täällä sitä nyt ollaan. <3

Lue koko kirje ›

Lue koko artikkeli ›

Hampaiden valkaisun jälkeen

Noudata näitä ohjeita hampaiden valkaisun jälkeen ensimmäisen kahden tunnin, 48 tunnin ja kahden viikon ajan, jotta hymysi pysyy kauniina.

Valkaisun jälkeen hampaisiisi tarttuu helposti värjääviä ainesosia tietyistä ruoka-aineista ja tupakkatuotteista. Näitä värjääviä tekijöitä välttämällä säilytät valkaisun tuloksen kauemmin!

 

Lue koko ohje ›

Lue koko artikkeli ›

Hampaiden kotivalkaisu

Hampaiden kotivalkaisun voi tehdä turvallisesti hoidettuun, terveeseen ja puhdistettuun suuhun. SmileSpasta voit ostaa turvallisesti, laadukkaat ja aidosti toimivat aineet hampaiden kotivalkaisun tekemiseen. Hampaiden kotivalkaisu kannattaa tehdä suuhun missä ei ole kariesta, ientulehduksia ja hammaskivi sekä pintavärjäymät on poistettu hiljattain. Mikäli et ole aivan varma suusi terveydentilasta, voit varata ajan SmileSpan maksuttomaan hampaiden valkaisukonsultaatioon. Esteettisiin hoitoihin erikoistuneet suuhygienistimme arvioivat suuterveytesi ja ohjaavat valitsemaan oikean kotivalkaisu menetelmän. Välittömän valkaisutuloksen kuitenkin saat aina vastaanotto valkaisulla ja tehokkaimmat tulokset yhdistämällä vastaanottovalkaisun ja kotivalkaisun. Suosittelemme…

Lue koko artikkeli ›