Artikkelit

SmileSpan suuhygienistipalveluille on myönnetty Avainlippu-merkki

Avainlippu voidaan myöntää palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. SmileSpa onkin täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, joka maksaa veronsa täysimääräisinä Suomeen. Yksi SmileSpan perusarvoja on hoitolan toiminnan läpinäkyvyys. Avainlippu-merkin saaminen on kunnia, jota kannamme SmileSpassa ylpeinä.

Lue koko tiedote ›

Lue koko artikkeli ›

Osta itsellesi lahjakortti ePassi Hyvinvoinnilla!

Onko sinulla jäänyt ePassi Hyvinvointisi arvoa käyttämättä? Nyt voit muuntaa ePassi Hyvinvointisi lahjakortiksi itsellesi SmileSpahan joko ePassin verkkomaksulla tai mobiilisovelluksella. Osta nyt ja hemmottele hymyäsi ensi vuonna!

Lahjakortillasi on kuusi kuukautta käyttöaikaa ostohetkestä. Jos arvoa jää ensimmäisellä lahjakorttikäynnilläsi käyttämättä, ei hätää! Kuuden kuukauden käyttöaika starttaa uudelleen, kun maksat lahjakortilla hoitokäyntisi.

Lue ohje lahjakortin ostamiseen ePassilla ›

Lue koko artikkeli ›

SmileSpan koronatiedote: Tervetuloa hammashoitoon turvallisesti!

Kun suusi pysyy kunnossa, myös yleisterveytesi on parempi. Siksi olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle laadukasta ja turvallista hammashoitoa, joka syntyy työrauhasta ja tarkkuudesta!

Käyntisi turvallisuudesta huolehdimme ylläpitämällä hoitolan puhtautta entisen tarkkuuden lisäksi uusia viranomaissuosituksia noudattamalla.

Lue koko tiedote ›

Lue koko artikkeli ›

Haluaisitko tehdä sisältöyhteistyötä SmileSpan kanssa?

Hei sinä tamperelainen vaikuttaja, oletko kiinnostunut tekemään sisältöyhteistyötä SmileSpan kanssa? Mahtava kuulla!

 

Lue koko artikkeli ›

Lue koko artikkeli ›

SmileSpassa voit maksaa hammashoitosi ePassi Hyvinvoinnilla

ePassi Hyvinvointi on nykyaikainen työsuhde-etujen maksujärjestelmä, jolla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen terveyttä edistäviä hoitoja. SmileSpassa ePassi Hyvinvoinnilla voi maksaa esimerkiksi hammaskiven poistoja, aidosti puhtaan tuntuisiksi hampaat saavia jauhepuhdistuksia ja suun terveystarkastuksia.

ePassi Hyvinvointi kulkee mukana puhelimessasi, jolloin se on aina käyttövalmis. Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta, voit käyttää ePassia esimerkiksi tekstiviestin tai puhelinnumerosi kautta. Suuhygienistimme neuvovat sinua mielellään palvelun käytössä maksaessasi SmileSpassa saamaasi hammashoitoa ePassilla!

 

Lue koko artikkeli ›

Lue koko artikkeli ›

Rakkaat SmileSpan hymysuut

Syksy on suonut hieman muutoksia suunnitelmiini ja  hammashoitolamme toimintaan. Kuten elämässä on tullut usein havaittua, mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Kirjoitan teille tätä kirjettä pitääkseni teidät äärimmäisen arvokkaat  asiakkaamme ajan tasalla henkilökohtaisesti.

Kuten moni teistä tietääkin niin oikea kotimme jäi odottamaan meitä reilu kaksi vuotta sitten Jyväskylään. Vaikka työ on aina ollut minulle intohimo, kunnia asia sekä asiakkaiden tyytyväisyys äärimmäisen tärkeää, niin silti minunkin pitää muistaa mikä elämässä on tärkeintä – lapset, perhe ja oman sydämen kuunteleminen sekä rehellisyys itseäni kohtaan. Saimme siis mahdollisuuden muuttaa takaisin kotiimme Jyväskylään, joten täällä sitä nyt ollaan. <3

Lue koko kirje ›

Lue koko artikkeli ›

Hampaiden valkaisun jälkeen

Noudata näitä ohjeita hampaiden valkaisun jälkeen ensimmäisen kahden tunnin, 48 tunnin ja kahden viikon ajan, jotta hymysi pysyy kauniina.

Valkaisun jälkeen hampaisiisi tarttuu helposti värjääviä ainesosia tietyistä ruoka-aineista ja tupakkatuotteista. Näitä värjääviä tekijöitä välttämällä säilytät valkaisun tuloksen kauemmin!

 

Lue koko ohje ›

Lue koko artikkeli ›

Hampaiden kotivalkaisu

Hampaiden kotivalkaisun voi tehdä turvallisesti hoidettuun, terveeseen ja puhdistettuun suuhun. SmileSpasta voit ostaa turvallisesti, laadukkaat ja aidosti toimivat aineet hampaiden kotivalkaisun tekemiseen. Hampaiden kotivalkaisu kannattaa tehdä suuhun missä ei ole kariesta, ientulehduksia ja hammaskivi sekä pintavärjäymät on poistettu hiljattain. Mikäli et ole aivan varma suusi terveydentilasta, voit varata ajan SmileSpan maksuttomaan hampaiden valkaisukonsultaatioon. Esteettisiin hoitoihin erikoistuneet suuhygienistimme arvioivat suuterveytesi ja ohjaavat valitsemaan oikean kotivalkaisu menetelmän. Välittömän valkaisutuloksen kuitenkin saat aina vastaanotto valkaisulla ja tehokkaimmat tulokset yhdistämällä vastaanottovalkaisun ja kotivalkaisun. Suosittelemme…

Lue koko artikkeli ›

Tulossa hampaiden valkaisuun?

Jotta hampaiden valkaisun lopputulos olisi paras mahdollinen, on hyvä käydä puhdistuttamassa hampaat suuhygienistillä korkeintaan kuukausi ennen valkaisua. Hampaiden mekaaninen puhdistaminen hammaskivestä ja pinnallisesta liasta sekä värjäymistä ennen valkaisua takaa kemiallisen valkaisun paremman onnistumisen.

Teetäthän hampaiden valkaisun aina hammashoidon ammattilaisella. Suuhygienisti valkaisee hampaasi tehokkailla aineilla turvallisesti, vastuullisesti ja laadukkaasti.

 

Lue lisää hampaiden valkaisusta ›

Lue koko artikkeli ›

Kela-korvaus suuhygienistin palveluista

Tiesithän, että suuhygienistin palveluista on mahdollista saada yksityishammaslääkärin lähetteellä Kela-korvausta. Hoitolastamme saat lähetteellä myös suorakorvauksen heti käynnin yhteydessä. Tarkastuksen perusteella lähetteen voi kirjoittaa yksityishammaslääkäri. Lähete on voimassa kaksi vuotta allekirjoituspäivämäärästä. Hammaslääkäri määrittelee käyntien määrän, joka voi olla maksimissaan 15 kertaa. Lähete ei kuitenkaan ole edellytys hoitoon tulemiseksi. Kysy lisää asiasta SmileSpasta tai yksityishammaslääkäriltäsi.

Lue koko artikkeli ›