Haluaisitko tehdä sisältöyhteistyötä SmileSpan kanssa?

Hei sinä tamperelainen vaikuttaja, oletko kiinnostunut tekemään sisältöyhteistyötä SmileSpan kanssa? Mahtava kuulla! Voit ehdottaa yhteistyötä kanssamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Teemme ensisijaisesti yhteistyötä blogisisältöjen parissa, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan, jos sinulla on ehdottaa yhteistyötä toiselle alustalle.

Kerrothan sähköpostissasi, minkä hoidon tiimoilta haluaisit yhteistyötä tehdä ja mitä me vastavuoroisesti saamme sinulta. Huomaathan, että esimerkiksi valkaisuhoidot vaativat usein pohjalle hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus -hoidon, mikäli et käy säännöllisesti suuhygienistin vastaanotolla.

Koska kaiken toimintamme tavoitteena on sinun terve suusi ja hymysi, suuhygienistimme voivat myös suositella sinulle myymälästämme kotihoitotuotteita. Toivomme siis kuulevamme sinulta ehdotuksen sisällöistä per tehty hoito/saatu tuote.

Instagram-yhteistyö smilespan kanssa

Jos ehdotat yhteistyötä Instagram-sisältöjen tiimoilta, kerrothan lisäksi Instagram-tilistäsi ainakin seuraavat tiedot:

  • Käyttäjätilisi nimi
  • Mahdollisten aiempien yhteistyöjulkaisujen/omien julkaisujesi kattavuus, näyttökerrat, sitoutuminen sekä parhaiten sijoittuneiden julkaisujen formaatit (kuva, video tms.)
  • Missä kaupungissa julkaisujasi katsotaan eniten?
  • Minkä ikäiset katsovat julkaisujasi eniten?

Löydät nämä kattavuus- ja sitoutumistiedot klikkaamalla profiilisivullasi oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa, valitsemalla “Kävijätiedot” ja “Julkaisut”. Alasvetovalikoista voit valita, minkä arvon Instagram sinulle näyttää. “Kävijätiedot”-sivun “Kohderyhmä”-osio antaa vastaukset kysymyksiimme Instagram-yleisöstäsi.

Kuluttaja- ja kilpailuviraston sivuilta voit lukea, miten kaupallinen yhteistyö tulee sosiaalisessa mediassa merkitä julkaisuihin.

SmileSpan Instagramiin ja aiemmin tekemiimme yhteistöihin voit tutustua Instagram-profiilissamme @smilespatre, #smilespatre.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!