Hammashoitoa sinulle myös laskulla tai osamaksulla!

Onko tilanteesi sellainen, että sinulle sopivampi maksutapa olisi lasku tai osamaksu sopivissa erissä? Tämä on myös mahdollista meillä SmileSpassa. Voit luoda itsellesi Resurs Bank hammashoitotilin ja saada lisää joustavuutta maksamiseen tinkimättä suusi terveydestä. Luo vain Resurs Bank hammashoitotili etukäteen ennen hammashoitoon tuloa. Näin maksaminen on sujuvaa, kun käytännön asiat on järjestelty ennakkoon valmiiksi.

Resurs Bank hammashoitotilillä voit saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tili on jatkuva, joten voit hyödyntää sitä myös tulevilla käyntikerroilla.

Toimi näin, jos haluat jakaa maksusi osiin tai maksaa laskulla

Hammashoitotilin hakeminen käy helposti ja nopeasti joko klikkaamalla tätä linkkiä ja toimimalla sen jälkeen ohjeiden mukaan tai lähettämällä tekstiviestin HAMMAS numeroon 18311.

Tehtyäsi tilihakemuksen saat luottopäätöksen heti. Sinulle myönnetyn luoton saat käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää meillä maksutapana uutta Hammashoitotiliäsi. Ilmoitat vain maksun yhteydessä, että haluat maksaa tilin kautta ja näytät samalla voimassa olevan henkilöllisyystodistuksesi.

Hammashoitokäyntisi jälkeen lasku tulee kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin pääset valitsemaan, maksatko koko laskun kerralla vai jaatko sen pienempiin osiin. Jos siis käyt meillä esimerkiksi kesäkuussa ja käytät maksutapana Hammashoitotiliä, tulee lasku sinulle heinäkuussa.

Huomioi nämä asiat Hammashoitotilistä

  • Kyseessä on luottosopimus ja luotonantajana toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike.
  • Ei avausmaksua, ei korttia eikä piilokuluja.
  • Ostosta tehdessäsi et siis maksa mitään, koska lasku tulee sinulle myöhemmin.
  • Saat aina vähintään 30 – 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Tili on jatkuva, joten se on käytettävissäsi myös muilla käyntikerroilla.
  • Sinun on haettava luottoa vähintään 1 500 eurolla, mutta ostoksesi voi olla tätä summaa pienempi.

Hae luottoa tästä

Maksuvaihtoehdot

Kulut30-60 pv12 kk24 kk48 kk
Vuosikorko0 %0 %12,90 %15,00 % + KSL viitekorko *
Käsittelymaksu/kk0 €0,28 %/kk luottorajasta,
kuitenkin enintään 12,50 €/kk.
0,28 %/kk luottorajasta,
kuitenkin enintään 12,50 €/kk.
0,28 %/kk luottorajasta,
kuitenkin enintään 12,50 €/kk.

* KSL viitekoroilla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.

Esimerkkiostos: 1500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1562 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Hammashoitotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Voit käydä tarvittaessa korottamassa aiemmin avattua tiliäsi tämän hakemuslinkin kautta.

Voit myös tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin Omille sivuille.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Hammastiliä koskevissa asioissa ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, joka palvelee arkisin puhelinnumerossa 09 622 4308.

Oikein paljon tervetuloa hoidattamaan hymyäsi – nyt myös joustavalla maksuaikataululla!