SmileSpassa voit maksaa hammashoitosi ePassi Hyvinvoinnilla

ePassi Hyvinvointi on nykyaikainen työsuhde-etujen maksujärjestelmä, jolla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen terveyttä edistäviä hoitoja. SmileSpassa ePassi Hyvinvoinnilla voi maksaa purentalihaksiasi hoitavia ja ihanan rennon olon antavia kasvohierontoja, hammaskiven poistoja, hampaasi aidosti puhtaaksi saavia jauhepuhdistuksia ja suun terveystarkastuksia.

ePassi Hyvinvointi kulkee mukana puhelimessasi, jolloin se on aina käyttövalmis. Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta, voit käyttää ePassia esimerkiksi tekstiviestin tai puhelinnumerosi kautta. Suuhygienistimme neuvovat sinua mielellään palvelun käytössä maksaessasi SmileSpassa saamaasi hammashoitoa ePassilla!

ePassi Hyvinvointi työntekijälle – miksi tulla hammashoitoon SmileSpahan?

Sinusta voi tuntua, että käyttäisit työsuhde-etusi ennemmin johonkin “hemmotteluun” kuin hammashoitoon. Mutta oletko koskaan miettinyt, että hammashoitokin voi tuntua hemmottelulta? ePassi Hyvinvointi -maksutapa käy SmileSpassa.

Tule ePassisi kanssa SmileSpahan ja lupaamme, että poistut hymy huulillasi ja kuin uudestisyntyneenä! Keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä sijaitseva hammaskauneushoitolamme saa olosi onnelliseksi ja ilahtuneeksi ammattitaitoisella hoidollaan, viihtyisällä ympäristöllään ja kauniilla Ratinan suvantoon avautuvalla maisemallaan.

SmileSpan suuhygienistit ovat hammashoidon superammattilaisia, jotka osaavat tehdä työnsä niin helläkätisesti, että voit hammashoidon aikana ottaa vaikka torkut – meillä on tarjota viltitkin tätä tarkoitusta varten! Rentoutumista edistävät myös pehmoiset tohvelit, joita tiloissamme käytetään ulkokenkien sijasta.

ePassi Hyvinvoinnilla voit maksaa SmileSpassa terveyttäsi edistäviä hoitoja, joista hampaiden soodapuhdistuksenakin tunnettu jauhepuhdistus on monen asiakkaamme mielestä ihanin. Jauheella puhdistetut hampaasi näyttävät usein myös vaaleammilta, sillä jauhepuhdistus kiillottaa hampaasi tummentumista ja värjäymistä. Siinä, missä esimerkiksi hieronta parantaa pelkän lihaksistosi hyvinvointia, on suulla kokonaisvaltainen merkitys terveyteen ja hyvään oloon: ientulehdus ei viihdy hoidetussa suussa, mikä saa kehosi ja mielesi suoriutumaan paremmin sekä töissä että vapaa-ajalla urheiluharrastuksissa ja ihmissuhteissa.

ePassi Hyvinvointi avaa oven myös hampaiden valkaisuun

Esteettisiä hoitoja eli hampaiden valkaisuja ePassi Hyvinvoinnilla ei voi maksaa, koska verottaja on määritellyt työsuhde-edun koskevan vain terveyttä edistäviä hoitoja. Usein ennen hampaiden valkaisua on kuitenkin käytävä hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa, koska valkaisu voidaan suorittaa vain terveeseen suuhun ja puhtaisiin hampaisiin. ePassin avulla olet siis askeleen lähempänä loistavaa hymyä, josta olet voinut unelmoida jo pitkään!

Harmainkaan maanantai ei voi nitistää työmotivaatiotasi, kun olosi on terve ja suusi on kaartunut hymyyn! (Psst! Tämä kannattaa muuten kertoa myös työnantajalle, joka voi hyödyt nähdessään innostua tarjoamaan ePassi Hyvinvointi -palvelun sinulle ja kollegoillesi.) Tutustu tarkemmin hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus -hoitoomme ja varaa aikasi SmileSpahan jo tänään!

ePassi Hyvinvointi työnantajalle – miksi mahdollistaa työntekijän asiointi SmileSpassa?

Tiesitkö terveen suun olevan avain, jos ei onneen, niin kokonaisvaltaiseen terveyteen ainakin? Hyvin hoidettu suu ja terveet ikenet vähentävät työntekijäsi riskiä sairastua yli 50 yleissairauteen, joita suun sairauksien lisäksi ovat esimerkiksi hengitys-, sydän- ja syöpäsairaudet.

Tarjoamalla työntekijöillesi mahdollisuuden pitää huolta suunterveydestään voit siis osoittaa aitoa välittämistäsi työntekijöillesi ja ehkä vähentää heidän sairaspoissaolojaan! ePassi Hyvinvointi tarjoaa sinulle myös yrityksesi parhaat käyntikortit: työntekijäsi, joiden kauniit hymyt puhkeavat herkästi niin asiakastapaamisissa kuin verkostoitumiskahveilla.

ePassi Hyvinvoinnin kustannukset perustuvat toteutuneeseen käyttöön. Nurkkiin unohtuneet paperiset virkityssetelit tai maksuvälineisiin liittyvät hankinnat eivät ePassin kanssa aiheuta turhia kuluja. ePassin verkkopalvelusta näet myös reaaliaikaisen euromääräisen käyttötilaston työntekijöidesi henkilökohtaisten tietojen vaarantumatta.

Anna ePassi Hyvinvointi työntekijöidesi käyttöön ja kehota heitä tutustumaan SmileSpan hoitotarjontaan! Se voi olla ratkaiseva kilpailutekijä, jonka ansiosta saat parhaat, onnellisimmat ja iloisimmin hymyilevät osaajat juuri omaan yritykseesi.

ePassi on ekologinen valinta

Suomalainen ePassi on Euroopan suurin työsuhde-etujen mobiilimaksujärjestelmä, joka panostaa helppokäyttöisyyteen ja jatkuvaan kehitykseen. ePassin käyttö toimii puhelimesi kautta – kuten sanottua, ei enää häviäviä paperilappuja tai kotiin jääneitä muovikortteja!

ePassi kantaa kortensa kekoon ilmastonmuutoksen torjunnassa vähentämällä työsuhde-etujen hiilijalanjälkeä poistamalla turhat painatus- ja postituskulut ja pyörittämällä ohjelmistonsa palvelimia 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Saat ePassin edut puhelimesi kautta välittömästi ulottuvillesi ja voit tarkastaa saldotilanteesi koska vain. Varaa aikasi SmileSpahan jo tänään!

ePassi Hyvinvoinnin hankinnasta, käyttötavoista ja hyödyistä voit lukea enemmän ePassin omilta sivuilta.