Suuhygienisti Hanna Kraama

Suuhygienisti Hanna KraamaHeippa!

Olen Hanna Kraama ja liityin SmileSpan porukkaan syksyllä 2020. Suuhygienistinä työskentelyn aloitin 2010-luvun alkupuolella työskennellen viimeiset vuodet Hämeenlinnassa ja Pälkäneellä ennen palaamista Tampereelle.

Vapaa-aikaa vietän perheen ja ystävien parissa. Rakastan myös kuunnella rentouttavaa instrumentaalimusiikkia niin vastaanotolla kuin kotona, sen avulla stressitasot ja syke laskevat. Tykkään ulkoilusta ja vuodenaikojen vaihtelujen seuraamisesta luonnossa. Muutama vuosi sitten aloin tietoisesti harjoittaa kiitollisuutta; yritän aloittaa ja lopettaa päivän kiitoksella ja huomata kiitosaiheet ympärilläni. Aina on mistä kiittää, kun arvostaa ihmisiä ympärillään ja niitä pieniä arjen asioita!

Mikä työssäsi suuhygienistinä on parasta?

Kun saan hymyn tyytyväisen asiakkaan kasvoille! 😊 Pidän työssäni ihmisten kohtaamisesta ja haluan tehdä työni niin hyvin kuin mahdollista. Pyrin olemaan helposti lähestyttävä, sillä monia jännittää ainakin jonkin verran ”hammaslääkärillä käyminen”. Jutustelu tekemisen lomassa yleensä rentouttaa asiakasta. Tässä työssä näkee heti kätensä jäljen ja se on palkitsevaa.

Mikä SmileSpassa on parasta?

Halusin SmileSpahan töihin, koska hoitolalla on hyvä maine: täällä työtä tehdään laatu edellä ja työnantajat arvostavat työntekijöitään aidosti. Täällä on kauniit tilat, erittäin korkea aseptiikan taso, kivat työkaverit ja mukavan vaihtelevat työpäivät!

Pestäänkö hampaat käsikäyttöisellä hammasharjalla vai sähköhammasharjalla?

Hampaat pestään sähköhammasharjalla! Puhtauden tunne suussakin sen jo kertoo: sähköharja on noin kuusi kertaa manuaalista harjaa tehokkaampi plakin eli bakteerimassan poistamisessa hampaiden pinnoilta. Eikä unohdeta hammasvälejä, niihin ei sähköharjakaan ulotu: ne täytyy hangata plakista puhtaaksi erikseen esimerkiksi väliharjalla tai lankaimella.

Lämpimästi tervetuloa istahtamaan tuoliini SmileSpahan! 😊

Kokemuksia Hannasta

Hammashoitopelkoinen Erika sai laadukasta hammashoitoa SmileSpassa

Olin jo jonkin aikaa pohtinut huoltaa hampaani huolellisesti kuntoon. Hain netistä Pirkanmaan alueen hammashoitoloita ja vastaani tuli SmileSpa, joka herätti mielenkiintoni houkuttelevalla ja selkeällä verkkosivustollaan. Sain aikatauluuni sopivan ajanvarauksen uudelle suuhygienistille, Hannalle. Saavuttuani hoitolaan minut…

Lue koko artikkeli ›

SmileSpan puhdistus-, valkaisu- ja White Spot -hoidot saivat Annan hymyilemään itsevarmasti

Hampaiden puhdistus- ja hampaiden valkaisuhoidot toteutimme Glitteriaddikti-bloggaaja Anna Roosien kanssa kaupallisena yhteistyönä, White Spot -hoidossa Anna Roosie kävi omakustanteisesti. Tämä kokemusteksti on koostettu Glitteriaddikti-blogissa julkaistuista teksteistä. Sattumalta kävi niin, että Anna Roosie istui hoitojensa aikana…

Lue koko artikkeli ›