Pelkäävän hammashoito: pelkokonsultaatio ja pidennetyt hoitoajat

Nipisteleekö mahanpohjassasi ja onko olosi inhottava ennen hammashoitoon tuloa? Tekisikö mielesi perua hoitokäynti ja hoitaa se joskus hamassa tulevaisuudessa – tai jättää kokonaan käymättä ja toivoa vain, että suusi pysyy kunnossa? Ei ihme, sillä noin joka toinen suomalainen pelkää hammashoitoa. Olet voinut periä pelon vanhemmiltasi tai se on voinut syntynyt kivun tunteiden, huonojen hoitokokemusten ja lapsuutesi ikävien muistojen summana.

Perustajammekin on aikoinaan pelännyt hammashoitoa, mutta ei enää! Huomattuaan, että hammashoito voi olla ihmislähtöistä, lämminhenkistä ja jopa niin mukavaa, että hoidon aikana tuoliin voi torkahtaa, SmileSpan perustaja Sara alkoi suhtautua hammashoitokäynteihin ilolla. Siksi yksi SmileSpan perusarvoja on tehdä hammashoitotyötä, josta kaikki pitävät.

Hoidot

HoitoKestoHinta
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus pelkäävälle

Puhdistuksen aikana SmileSpan suuhygienisti arvioi erityisesti ikeniesi kuntoa, sillä ikeniesi vointi on merkittävä mittari suusi terveydentilasta. Terveessä suussa ei viihdy ientulehdus eivätkä ikenet vuoda verta. Käymällä SmileSpassa hampaiden puhdistuksessa saat todenmukaisen arvion suusi tilanteesta ja omahoito-ohjeet, jotka voivat vähentää vastaanottokäyntien tarvetta.

75 min159,00 €Varaa aika ›
Suun terveystarkastus pelkäävälle

Suun terveystarkastuksessa suuhygienisti selvittää muun muassa huuliesi, suusi limakalvojen, hampaidesi ja erityisesti ikeniesi terveydentilan. Tarkastuksen perusteella suuhygienisti osaa antaa ohjeita kotona tekemääsi hammashoitoon ja ohjata sinua tarvittaessa varaamaan aikaa muihin hoitolakäynteihin.

45 min60,00 €Varaa aika ›
Pelkokonsultaatio

Pelkokonsultaatio on maksuton käynti, jossa pääset tutustumaan SmileSpan tiloihin ja suuhygienistiin sekä käymään läpi hammashoitosi kulun.

15 min0,00 €Varaa aika ›

SmileSpassa panostamme viihtyvyyteen ja rentoon oloon

Meillä SmileSpassa käykin useita asiakkaita, joissa hammashoito on herättänyt pelkoa, inhoa ja jopa vihaa. Olemme ylpeitä siitä, että lähes kaikissa tapauksissa nuo tunteet ovat muuttuneet miellyttäviksi hyvän hoitomme myötä. SmileSpassa jokainen asiakas kohdataan ihmisenä, joka on ansainnut terveen hymyn ilman ikäviä kokemuksia. Siksi hammaskauneushoitolassamme vaihdetaan heti ovella kengät tohveleihin, panostetaan ympäristön viihtyvyyteen muun muassa Ratinan suvannon kauniilla maisemalla ja hoidon aikana varmistetaan, että arvokkaalla asiakkaallamme on mukava olla.

Pelkokonsultaatiossa pääset tutustumaan SmileSpan tiloihin ja hoitoon

Jotta voisimme helpottaa oloasi entisestään ja tehdä hammashoitokäynnin sinulle mahdollisimman helpoksi, tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla konsultaatioon ennen hoitoasi. Pelkokonsultaatio on veloitukseton hammashoidon kynnystä madaltava tutustumiskäynti, jossa pääset näkemään toimitilamme, käymään läpi hoitosi vaiheet ja niiden kestot suuhygienistin kanssa sekä tapaamaan meillä työskenteleviä suuhygienistejä. 

Pidennetyt hoitoajat pelkäävälle

Me SmileSpassa tarjoamme erityisesti pelkääville suunniteltuja hammashoitoaikoja. Näiden hoitojen vastaanottoaika on pidempi, jotta voimme yhdessä varmistua siitä, että olosi pysyy hyvänä ja rentona. Pidennetyn hoitoajan ansiosta suuhygienistimme ehtii käydä normaaliakin tarkemmin hoidon kulun kanssasi läpi ja sinulla on tilaisuus tarpeen mukaan hengitellä ja lepuuttaa leukaasi suun aukipitämisestä.

Pelkäävälle tarkoitetussa suun terveystarkastuksessa sekä hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa voit saada kaveriksesi pehmoeläimen, joka pitää sinulle mielellään seuraa hoidon aikana ikääsi katsomatta.