Pelkäävän hammashoito: pelkokonsultaatio ja pidennetyt hoitoajat

Kolme hyvää syytä tulla SmileSpan pelkääville räätälöityihin hammashoitoihin:

  • Olet kyllästynyt ikäviin kokemuksiin ja haluat lähteä hammashoidosta hymy huulillasi ja hyvällä tuulella.
  • Suusi kunto pelottaa sinua ja haluat saada hammashoitoa ilman saarnausta tai syyllistämistä.
  • Haluat tutustua tiloihin ja henkilökuntaan etukäteen, joten hyödynnät maksuttoman konsultaatiomme.

Nipisteleekö mahanpohjassasi ja onko olosi inhottava ennen hammashoitoon tuloa? Tekisikö mielesi perua hoitokäynti ja hoitaa se joskus hamassa tulevaisuudessa – tai jättää kokonaan käymättä ja toivoa vain, että suusi pysyy kunnossa? Ei ihme, sillä noin joka toinen suomalainen pelkää hammashoitoa. Olet voinut periä pelon vanhemmiltasi tai se on voinut syntynyt kivun tunteiden, huonojen hoitokokemusten ja lapsuutesi ikävien muistojen summana.

Perustajammekin on aikoinaan pelännyt hammashoitoa, mutta ei enää! Huomattuaan, että hammashoito voi olla ihmislähtöistä, lämminhenkistä ja jopa niin mukavaa, että hoidon aikana tuoliin voi torkahtaa, SmileSpan perustaja Sara alkoi suhtautua hammashoitokäynteihin ilolla. Siksi yksi SmileSpan perusarvoja on tehdä hammashoitotyötä, josta kaikki pitävät.

 

Helpo­tusta jänni­tyk­seeni toi suuhygienistin tapa selostaa toimen­pi­teen etene­mistä ja vaiheita. Sain myös alusta asti tunteen, että minua asiakkaana kuun­nel­laan ja tunte­muk­seni otetaan huomioon tarvit­ta­valla vaka­vuu­della samalla kuitenkin rohkaisten. Aiem­pien hammas­kiven pois­toon liit­ty­vien koke­muk­sieni perus­teella yllä­tyin todella huoma­tes­sani jopa naut­ti­vani hoito­ko­ke­muk­sesta.

– Iida

Hoidot

HoitoKestoHinta
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus pelkäävälle

Pelkääville tarkoitettu hoitoaika on pidempi, jotta voimme tehdä työmme tavallistakin rauhallisemmin ja mukavuutesi huomioden. Suuhygienisti voi pidemmällä hoitoajalla tehdä työtään erityisellä varovaisuudella ja pienissä erissä, mm. tauottamalla ja tarjoamalla sinulle aikaa huilata välillä.

75 min169,00 €Varaa aika ›
Suun terveystarkastus pelkäävälle

Suun terveystarkastuksessa suuhygienisti selvittää muun muassa huuliesi, suusi limakalvojen, hampaidesi ja erityisesti ikeniesi terveydentilan. Tarkastuksen perusteella suuhygienisti osaa antaa ohjeita kotona tekemääsi hammashoitoon ja ohjata sinua tarvittaessa varaamaan aikaa muihin hoitolakäynteihin.

45 min65,00 €Varaa aika ›
Pelkokonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›

SmileSpassa panostamme viihtyvyyteen ja rentoon oloon

Meillä SmileSpassa käykin useita asiakkaita, joissa hammashoito on herättänyt pelkoa, inhoa ja jopa vihaa. Olemme ylpeitä siitä, että lähes kaikissa tapauksissa nuo tunteet ovat muuttuneet miellyttäviksi hyvän hoitomme myötä. SmileSpassa jokainen asiakas kohdataan ihmisenä, joka on ansainnut terveen hymyn ilman ikäviä kokemuksia. Siksi hammaskauneushoitolassamme vaihdetaan heti ovella kengät tohveleihin, panostetaan ympäristön viihtyvyyteen muun muassa Ratinan suvannon kauniilla maisemalla ja hoidon aikana varmistetaan, että arvokkaalla asiakkaallamme on mukava olla.

SmileSpan maisema avautuu Ratinan suvantoon

 

Pääs­tyäni SmileS­pahan sisään osa jänni­tyk­sestä kaik­kosi jo ensi­met­reillä kodik­kaan ja lämmin­hen­kisen liike­tilan ihmet­te­lyyn. Hauska yksi­tyis­kohta etei­sessä oli saada aamu­tossut jalkaan kuin kylpy­lään mentäessä.

– Nico

 

Pelkokonsultaatiossa pääset tutustumaan SmileSpan tiloihin ja hoitoon

Jotta voisimme helpottaa oloasi entisestään ja tehdä hammashoitokäynnin sinulle mahdollisimman helpoksi, tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla konsultaatioon ennen hoitoasi. Pelkokonsultaatio on veloitukseton hammashoidon kynnystä madaltava tutustumiskäynti, jossa pääset näkemään toimitilamme, käymään läpi hoitosi vaiheet ja niiden kestot suuhygienistin kanssa sekä tapaamaan meillä työskenteleviä suuhygienistejä. 

Pidennetyt hoitoajat pelkäävälle

Me SmileSpassa tarjoamme erityisesti pelkääville suunniteltuja hammashoitoaikoja. Näiden hoitojen vastaanottoaika on pidempi, jotta voimme yhdessä varmistua siitä, että olosi pysyy hyvänä ja rentona. Pidennetyn hoitoajan ansiosta suuhygienistimme ehtii käydä normaaliakin tarkemmin hoidon kulun kanssasi läpi ja sinulla on tilaisuus tarpeen mukaan hengitellä ja lepuuttaa leukaasi suun aukipitämisestä.

Pelkäävälle tarkoitetussa suun terveystarkastuksessa sekä hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa voit saada kaveriksesi pehmoeläimen, joka pitää sinulle mielellään seuraa hoidon aikana ikääsi katsomatta.

hampaiden puhdistus on tärkeää – ja niin on hoidon miellyttävyyskin

Tärkein tavoitteemme on tehdä olosi mahdollisimman mukavaksi, jotta uskaltaisit hammashoitoon tulla! Hampaiden säännöllinen puhdistaminen pitää paitsi hampaasi ja ikenesi kunnossa myös vahvistaa yleisterveyttäsi ja estää yleissairauksiesi terveysriskejä kasvamasta.