Kasvohieronta Tampere

Kolme hyvää syytä tulla kasvohierontaan SmileSpahan:

  • Pääset karkuun kipua ja kireyttä, joka heittää arkeesi tummat varjot.
  • Saat rentouttavan hieronnan lisäksi kotihoito-ohjeet, joiden avulla säilytät kivuttomuuden pidempään.
  • Suuhygienistimme osaa varmistaa, ettei narskuttelu ja hampaiden yhteenpureminen aiheuta hampaistollesi ja suullesi pysyvää haittaa, ja ohjaa sinut tarpeen mukaan jatkohoitoon.

Hoidot

HoitoKestoHinta
Purentalihaksia rentouttava kasvohieronta30 min50,00 €Varaa aika ›
Hoitava purentalihashieronta60 min95,00 €Varaa aika ›

Stres­saava elämän­tapa sekä puut­teel­linen kyky rentoutua ja rentouttaa lihaksia aiheuttaa usein puren­ta­li­hasten taha­tonta kiris­telyä erityi­sesti öisin. Lähes joka toinen aikuinen kärsii tietä­mät­tään purennan ja kireiden puren­ta­li­hasten aiheut­ta­mista erilai­sista kipu­ti­loista. Pahim­mil­laan tulet jauha­neeksi hampai­tasi myös valveilla. Kokemiasi oireita voivat olla esimerkiksi hammas­särky, poskiesi ja kasvojesi lihasten jumit ja kipu­tilat, pään­säryt, silmän­poh­jiesi kipuilu, tasa­painosi heit­tely, korviesi vinku­minen sekä niska- ja hartiajänni­tykset.

Oireitasi voidaan helpottaa ja hoitaa muun muassa puren­ta­kis­kolla, purennan tasa­pai­noi­tuk­sella, voice­mas­sage-käsit­te­lyllä, jumpalla ja rentout­ta­valla kasvohieron­nalla. Äärim­mäi­sissä tapauk­sissa jopa botoxin ruis­kut­ta­minen lihaksiesi rentout­ta­mi­seksi tai liial­lisen yhteen­pu­re­misesi hillit­se­mi­seksi on mahdol­lista. Liian harvoin tähän ongel­maan puutu­taan riit­tävän ajoissa ja ikävästä vaivasta joutuu kärsi­mään aivan turhaan.

SmileSpan suuhygienistin tekemä kasvohieronta poistaa narskuttelun aiheuttamia kipuja ja särkyjä.

Asiaan kannattaa kuitenkin suhtautua vaka­vasti, sillä hampaiden voimakas yhteen­pu­re­minen ja nars­kut­telu aiheut­tavat sinulle muitakin ongelmia. Erityi­sesti hampaidesi kiin­ni­tys­ku­dokset, hampaidesi pinnat, leuka­ni­velesi ja kasvojesi lihakset joutuvat koetuk­selle ja saat­tavat vaurioitua pahasti ongelman jatkuessa liian pitkään. Hoito­kei­nona olisi hyvä puuttua moneen oireeseen ja mahdollisuuksien mukaan myös narskuttelun ja yhteenpurennan alkusyyhyn yhtä­ aikaa, jolloin hoito­tulos on tehok­kain. Kasvo­hie­ronta on erit­täin miellyt­tävä kokemus ja helpottaa kipua ja lihastesi kireyk­sien pahe­ne­mista.

Kasvo­hie­ron­nassa pääsi ja kaulasi alueen lihaksia käsi­tel­lään hellä­va­roen. Myös oikealla tunnel­malla on iso merkitys koko­nais­val­taisen rentouden saavut­ta­mi­seksi, siksi me SmileSpassa panostamme koko käyntisi viihtyvyyteen. Kasvohierontaa kannattaa kokeilla hemmotteluhetkenä, vaikka sinulla ei olisi­kaan vaivaa purennan kanssa. Suosit­te­lemme tätä ihanaa hierontaa vaikka lahjaksi.

 

Pään ja koko kasvo­jeni seutu sai uuden ilmeen ja elon, pään­särky hävisi koko­naan pikku­hiljaa. Melkeinpä nukahdin ihanan hieronnan ja musiikin ympä­röi­mänä.

– Sari

 

Mitä kasvohieronnassa tehdään?

Purentalihaksiasi hoitavan kasvohieronnan aluksi selvität SmileSpan suuhygienistin kanssa keskustellen, millaisia oireita sinulla on ja mistä ne voisivat mahdollisesti johtua. Tämän pohjalta suuhygienistimme opastaa sinulle venyttelyä ja omahoito-ohjeita, joita voit toteuttaa itsenäisesti kotona ja nauttia rentoudesta myös myöhemmin.

Keskustelun jälkeen suuhygienistimme tutkii kasvojesi lihakset käsin tunnustellen ja kiinnittäen huomionsa esimerkiksi arkuuksiin ja puolieroihin. Purentalihaksesi saavat ensimmäisenä lämmittelyn, jonka jälkeen suuhygienisti lisää hierontaansa hieman lisää voimaa, tekee venytyksiä ja käsittelee kasvojesi kipupisteitä. Purentalihaksia hierotaan myös suun sisäpuolelta. Kuten kaikki hieronnat, purentalihashieronnankin on tarkoitus tuntua, mutta miellyttävästi eikä kipua aiheuttaen.

 

Alkuun ajat­telin, että kuin­kahan epämu­kavaa on suun sisä­puo­lelta tapah­tuva hieronta, mutta pelko oli täysin turha. Se ei ollut lain­kaan epämiel­lyt­tävää!

– Anna

 

Miten kasvohierontaan tulee valmistautua?

Kun olet tulossa kasvohierontaan, olet tulossa nauttimaan ja rentoutumaan. Nosta siis hiuksesi rennolle, löysälle ponnarille pois kasvoilta. Meikkaamisen voit jättää väliin. Valitse päällesi paita, jossa on avonainen ja venyvä kaulus, jotta kangas ei tule kaulan alueen hieronnan tielle.

Purentalihaksiasi rentouttavan kasvohieronnan jälkeen kannattaa muistaa juoda runsaasti vettä. Joskus elimistöstäsi poistuvat kuona-aineet saattavat aiheuttaa ohimenevää pääkipua, mutta vedenjuonti vähentää tämän todennäköisyyttä. Hierontapäivänä voit ottaa rennosti oikein luvan kanssa, sillä samana päivänä kovaa fyysistä rasitusta aiheuttavia toimia ei kannata tehdä.

Jos haluaisit tulla nauttimaan rentouttavasta kasvohieronnasta, mutta et ole varma sen sopivuudesta itsellesi, olethan meihin yhteydessä, niin voimme arvioida sopivuuden yhdessä.