Kasvohieronta

Stressaava elämäntapa, puutteellinen kyky rentoutua ja rentouttaa lihaksia aiheuttaa usein purentalihasten tahatonta kiristelyä erityisesti öisin. Pahimmillaan tulet jauhaneeksi hampaitasi myös valveilla. Lähes joka toinen aikuinen kärsiikin tietämättään purennan ja kireiden purentalihasten aiheuttamista erilaisita kiputiloista. Oireita voivat olla esim. hammassärky, posken ja kasvojen lihasten jumit ja kiputilat, päänsäryt, silmänpohjien kipuilu, tasapainon heittely, korvien vinkuminen sekä niska- ja hartia jännitykset.

Lihaksia voidaan hoitaa mm. purentakiskolla, purennan tasapainoituksella, voicemassage käsittelyllä, jumpalla ja rentouttavalla hieronnalla. Äärimmäisissä tapauksissa jopa botoxin ruiskuttaminen lihaksen rentouttamiseksi tai liiallisen yhteenpuremisen hillitsemiseksi on mahdollista. Liian harvoin tähän ongelmaan puututaan riittävän ajoissa ja ikävästä vaivasta joutuu kärsimään aivan turhaan. Asiaan kannattaa kuitenkin suhtautua vakavasti sillä hampaiden voimakas yhteenpureminen ja narskuttelu aiheuttavat muitakin ongelmia. Erityisesti hampaiden kiinnityskudokset, hampaiden pinnat, leukanivelet ja kasvojen lihakset joutuvat koetukselle ja saattavat vauriotua pahasti ongelman jatkuessa liian pitkään. Hoitokeinona olisi hyvä puuttua moneen asiaan yhtäaikaa, jolloin hoitotulos on tehokkain. Kasvohieronta on erittäin mielyttävä kokemus ja helpottaa kipua ja lihasten kireyksien pahenemista.

Kasvohieronnassa pään ja kaulan alueen lihaksia käsitellään hellävaroen. Oikealla tunnelmalla on myös iso merkitys kokonaisvaltaisen rentouden saavuttamiseksi. Tätä kannattaa kokeilla vaikka sinulla ei olisikaan vaivaa purennan kanssa. Suosittelemme tätä ihanaa hierontaa vaikka lahjaksi.

Hoidot

HoitoKestoHinta
Purentalihaksia rentouttava kasvohieronta30 min50,00 €Varaa aika ›
Purentalihaksia hoitava kasvohieronta60 min95,00 €Varaa aika ›