Maksutavat

Meillä maksutapoina käyvät yleisimmät pankkikortit, kuten Visa Electron, Maestro ja luottokorteista MasterCard sekä Visa. Voit myös maksaa terveydenhoidoksi luettavia hoitoja työnantajasi tarjoamalla ePassi Hyvinvoinnilla tai Edenredillä.

ePassi Hyvintointi ja Edenred

Voit maksaa terveyttä edistävät ja ennaltaehkäisevät hoitosi ePassi Hyvinvoinnilla sekä Edenren henkilöstöedulla. Valitettavasti esteettisiä hoitoja, kuten hampaiden valkaisuja tai hammaskorun kiinnitystä et voi maksaa näillä maksutavoilla.

Lasku ja osamaksu

Voit hyödyntää meillä hammashoitokäyntiisi myös Resurs Bank hammashoitotiliä. Toimi näin, mikäli haluat jakaa maksusi osiin tai maksaa käyntisi pidemmällä maksuajalla.

Hammashoitotilin hakeminen käy helposti ja nopeasti joko klikkaamalla tätä linkkiä ja toimimalla sen jälkeen ohjeiden mukaan tai lähettämällä tekstiviestin HAMMAS numeroon 18311.

Lue lisää hammashoitotilistä ›

Peruutukset

Muistathan peruuttaa aikasi hyvissä ajoin, mikäli olet estynyt saapumasta paikalle!

Kokonaan peruuttamattomista poisjäänneistä sekä saman tai edellisen päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme 50 % peruuttamattoman hoidon hinnasta.

Peruutukset voi tehdä ajanvarauksen vahvistussähköpostissa olevasta linkistä, jättämällä viestin numeron 010 4399 599 vastaajaan tai sähköpostiin [email protected].