Suuhygienisti Eeva-Kaisa Ahonen

Suuhygienisti Eeva-Kaisa AhonenHeippa! ūüôā

Olen Eeva-Kaisa Ahonen, SmileSpa-tiimin uusin suuhygienisti. Olen ty√∂skennellyt aiemmin suuhygienistin√§ Etel√§-Suomessa, mutta el√§m√§ johdatti minut takaisin Tampereelle, l√§hemm√§ksi ‚Äė‚Äôkotikontujani‚Äô‚Äô.

Suuhygienistin√§ koen olevani erityisesti hell√§ ja luotettava, hymyiss√§ suin kulkeva ja rempse√§ persoona. Minun kanssa voit huoletta rupatella hoitojen ohella, tai nauttia vain hiljaisuudesta ‚ÄĒ sin√§ p√§√§t√§t. Mik√§li sinulla on esimerkiksi haasteita puhdistuksen onnistumisessa, voimme yhdess√§ l√∂yt√§√§ sinulle oikeat v√§lineet ja tyylit, jotka tekev√§t suun ja hampaiden hoidosta mieluista.

Minulle on erityisen tärkeää, että asiakkaat SmileSpassa tuntevat olonsa turvalliseksi ja mukavaksi hoitojen aikana. Tahdonkin pitää huolen siitä, että voit huoletta istuutua hoitotuoliin ja hieman hengähtää.

Mikä työssäsi suuhygienistinä on parasta?

Suuhygienistin työssä parasta on ennen kaikkea nähdä asiakkaan omahoidon onnistuminen hoitojen jälkeen. Myös tunnollisesta ja tarkasta työstä saatu lopputulos sekä asiakkaiden tyytyväisyys saamaansa hoitoon ovat niitä asioita, jotka lämmittää erityisesti mieltä.

Suuhygienistin√§ p√§√§see vaikuttamaan luonnollisesti suun terveyteen, mutta n√§in ollen my√∂s kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tavoitteena olisikin erityisesti se, ett√§ mahdollisimman moni ymm√§rt√§isi suun terveyden vaikutukset yleisterveyteen. Suun ja hampaiden terveyden yll√§pit√§misell√§ on siis syvempikin merkitys, kuin vain niiden pelkk√§ rutiininomainen puhdistaminen. ūüôā

Mikä SmileSpassa on parasta?

SmileSpassa parasta on lämminhenkiset työntekijät, eli ihastuttavat kollegani!
Meillä asiakkaita hoidetaan ammattitaidolla ja asiakaslähtöisellä asenteella. SmileSpassa tahdomme luoda hammashoidosta helposti lähestyttävää ja pelotonta. Astuessasi sisään SmileSpahan törmäät ihastuttavaan sisustukseen, mikä luo tiloista rauhallisen ja kodikkaan.

Kannattaako kieltä puhdistaa?

Kieltä kannattaa puhdistaa myös säännöllisesti. Kieltä olisi hyvä puhdistaa ainakin kerran viikossa, mutta mitä useammin sen parempi! Kielen päällä olevat miljoonat bakteerit vaikuttavat suun terveyteen ja sen hyvinvointiin monella eri tapaa: aiheuttavat pahanhajuista hengitystä sekä hankaloittavat hampaiden ja iensairauksien hoitoa. Bakteerit voivat myös tukkia kielen pinnalla olevia makunystyröitä, jolloin eri maut eivät maistu enää niin selkeästi.

Kieltä voi puhdistaa hammasharjan tai erillisen kielenpuhdistimen avulla. Aloita puhdistaminen kielen takaosasta ja vedä hennosti hammasharjaa/puhdistinta kohti kielen etuosaa. Jos sinulle tulee yökkäysrefleksi, aloita kielen etuosasta ja etene näin kohti takaosaa. Muista huuhdella jokaisen vedon jälkeen!

Tervetuloa! ūüôā