Annaliisan yllätti positiivinen hammashoito kokemus suuhygienisti Dianasta

Annaliisan kokemuksia suuhygienisti Dianasta
Annaliisan kokemuksia suuhygienisti Dianasta

Olen jo pitkään miettinyt, että minun on jo aika käydä suuhygienistin vastaanotolla hampaiden puhdistuksessa. Koska hammaskiven poisto ei kuulu suosikkitoimenpiteisiini, kynnys varata aika suuhygienistille oli melko korkea. Tiesin kuitenkin, että ammattilaisen tekemä puhdistus on omalla kohdallani erityisen tärkeää, sillä edellisestä kerrasta olikin jo aikaa ja lisäksi minulla on oikomishoidon jäljiltä hampaiden takaosaan kiinnitetty retentiokaari, joka hankaloittaa puhdistamista ja kerää hammaskiveä.

Sitten tutustuin aivan ihanaan Dianaan. Hän kertoi työskentelevänsä suuhygienistinä Tampereen Ratinassa sijaitsevassa SmileSpassa ja siellä tarjottavista hoidoista. Jo viikon päästä löysin itseni SmileSpan kauniista pinkistä hoitotuolista.

Minulle tehtiin hammaskiven poisto sekä jauhepuhdistus (soodapuhdistus). Hammaskiven poistossa käytettiin ultraäänilaitetta ja lopuksi käsi-instrumentteja. Täytyy sanoa, että hammaskiven poistoa jännitin aika paljon, sillä minulla oli siitä ei-niin-hyvää kokemusta entuudestaan. Ja mikä ihana yllätys oli huomata, että toimenpide ei tuntunut yhtään!

Lopuksi hampaiden värjäymiä poistettiin jauhepuhdistus menetelmällä, jonka Diana oli minulle suositellut. Jauhepuhdistus ei ollut minulle aiemmin tuttu. Kyseinen hoito kesti noin 10 minuuttia, mistä olin positiivisesti yllättynyt ja siitä jäi suuhun todella puhdas ja raikas olo.

Diana käsitteli hampaitani hyvin hellävaraisesti ja selosti koko ajan, mitä hän teki ja mitä tehdään seuraavaksi. Diana on asiantunteva ja huomioiva ammattilainen, joka varmisti useaan otteeseen, että minulla on kaikki ok.

Peilistä katsoessa oli ilokseni vastassa puhtaat ja sileät hampaat, toisin sanoen täydellinen lopputulos! Hoitojen lisäksi sain paljon vinkkejä hampaiden kotihoitoon ja teimme Dianan kanssa hampaiden valkaisu- sekä whitespot arviot.

SmileSpasta löytyi myös omahoitotuotteiden myymällä Hampaille.fi, mistä tarttukin mukaan Curaprox Single harja Dianan suosituksesta. Ihastuin harjaan heti samana iltana!

SmileSpan moderni, kodikas ja kaunis sisustus lumoaa Tampereen Ratinassa ja tekee hoidoista entistä miellyttävämpiä. Näihin toimenpiteisiin (ja mahdollisesti muihinkin) tulen varmasti jatkossakin, heti jos hammaskivi ja värjäymät hiipivät takaisin.