Hammaskorut

Hammaskoru on persoonallinen yksityiskohta korostamaan terveitä hampaita ja kaunista hymyä. Kiinnitys ei tunnu miltään. Hammaskorun kiinnityksen perusedellytyksenä on ehjät hampaat ja terveet ikenet, sekä hyvät kotihoitotottumukset. Hammaskoru kiinnitetään aina ehjän hampaan pintaan. Hammashoidon ammattilainen on paras henkilö arvioimaan hampaan pinnan kuntoa ennen korun laittoa. Hoitolassa on oikeanlaiset aineet korun kiinnitykseen, joten sen laitto on turvallista ja pitkäaikaista. Kristallikorut pysyvät yleensämuutamia vuosia kiinni hampaassa, kun taas hopea-, kulta- tai valkokulta kantaiset korut voivat pysyä jopa kymmenen vuotta hampaassa.

Hoitolan hammaskoruvalikoima

  • Kristallikoru, pyöreä, iso tai pieni, kirkas tai satenkaari
  • Valkokultainen, kirkkaalla timantilla, pyöreä, sydän, pisara ja tähti

Hoidot

HoitoKestoHinta
Hammaskorun kiinnitys

Sisältää hampaan pinnan puhdistuksen hohkakivijauheella, hampaan pinnan kemiallisen karhennuksen ja sidosaineen annostelun, korun ”liimaamisen” flow- juoksevalla paikka-aineella ja aineen kovettamisen, korun päälle laitetaan lopuksi lakka, joka lisää korun kiiltoa ja suojaa sitä värjääntymiseltä. Korun laiton jälkeen annamme aina myös kotihoito-ohjeet.

30 min50,00 €Varaa aika ›
Swarovski kristallikoru25,00 €
Valkokultakoru timantilla40,00 €
Hammaskorun poistokäynti

Hammaskorun poisto onnistuu parhaiten hammashoitolassa. Mikäli koru on tiukassa voidaan liimaa hieman hioa pyörivällä instrumentilla. Jäljelle jäänyt liima hiotaan hampaan pinnalta ja pinta kiillotetaan vielä pyörivällä kumi-instrumentilla. Lopuksi hampaalle laitetaan suojaava ja kiiltoa tuova lakka.

15 min31,00 €Varaa aika ›
Hammaskorun poisto12,50 €
Hammaskorukonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›