Hammaskorut Tampere

Kolme hyvää syytä asioida SmileSpassa hammaskoruun liittyen:

  • Kiinnitämme hammaskorusi kivutta ja turvallisesti suulle sopivilla aineilla.
  • Meiltä löydät laajan valikoiman, josta voit valita hammaskorun. Voit tulla kiinnitykseen myös muualta ostamasi hammaskorun kanssa.
  • Meillä voit myös poistattaa hammaskorusi, myös muun käynnin yhteydessä. Mainitsehan siitä silloin ajanvarauksessasi.

Hammaskoru on persoonallinen yksityiskohta korostamaan terveitä hampaitasi ja kaunista hymyäsi! Hammaskorun kiinnitys ei koske eikä oikeastaan muutenkaan tunnu miltään. Hammaskorun kiinnityksen perusedellytyksenä on, että hampaasi ovat ehjät, ikenesi terveet ja että kotihoitotottumuksesi ovat hyvät. Hammaskoru kiinnitetään aina ehjän hampaan pintaan. Hammashoidon ammattilainen on paras henkilö arvioimaan hampaan pinnan kuntoa ennen korun laittoa. Hoitolassa on oikeanlaiset aineet korun kiinnitykseen, joten sen laitto on turvallista ja koru kestää pitkäkestoisesti paikallaan. Kristallikorut pysyvät yleensä muutamia vuosia kiinni hampaassa, kun taas hopea-, kulta- tai valkokultakantaiset korut voivat pysyä jopa kymmenen vuotta.

Hoitolan hammaskoruvalikoima

  • Pyöreä Swarovski-kristalli: eri kokoja ja eri värejä, kuten kirkas ja sateenkaari
  • Valkokultainen kirkkaalla timantilla: pyöreä, sydän, pisara tai tähti

SmileSpan valikoiman hammaskoruja

Maksuton hammaskorukonsultaatio

Mietityttääkö hampaistosi kunto tai onko hammaskorun kiinnityksessä jotain, mikä sinua arveluttaa? Veloituksettomassa hammaskorukonsultaatiossamme pääset keskustelemaan hammaskoruun liittyvistä kysymyksistäsi suuhygienistimme kanssa.

Hoidot

HoitoKestoHinta
Hammaskorun kiinnitys

Sisältää hampaan pinnan puhdistuksen hohkakivijauheella, hampaan pinnan kemiallisen karhennuksen ja sidosaineen annostelun, korun ”liimaamisen” flow- juoksevalla paikka-aineella ja aineen kovettamisen, korun päälle laitetaan lopuksi lakka, joka lisää korun kiiltoa ja suojaa sitä värjääntymiseltä. Korun laiton jälkeen annamme aina myös kotihoito-ohjeet.

30 min50,00 €Varaa aika ›
Hammaskorun kiinnitys muun käynnin yhteydessä15 min40,00 €
Swarovski kristallikoru25,00 €
Valkokultakoru timantilla40,00 €
Hammaskorun poistokäynti

Hammaskorun poisto onnistuu parhaiten hammashoitolassa. Mikäli koru on tiukassa voidaan liimaa hieman hioa pyörivällä instrumentilla. Jäljelle jäänyt liima hiotaan hampaan pinnalta ja pinta kiillotetaan vielä pyörivällä kumi-instrumentilla. Lopuksi hampaalle laitetaan suojaava ja kiiltoa tuova lakka.

15 min31,00 €Varaa aika ›
Hammaskorun poisto muun käynnin yhteydessä20,00 €
Hammaskorukonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›