Hammashoitola

SmileSpa on sinua varten luotu erittäin kaunis, kodikas ja korkeatasoinen suuhygienistipalveluja tuottava hammaskauneushoitola. Meidän tärkein tavoitteemme on tehdä hammashoidosta sinulle kiireetön ja miellyttävä kokemus, jopa yllättää sinut positiivisesti käynti toisensa jälkeen. Emme vain tavoittele palvelun laadun riman nostamista ensimmäisella kohtaamiskerrallamme vaan jatkuvaan laadun pysyvyyteen.

Tutustu hoitolaan virtuaalisesti alla

Pyrimme vilpittömästi kuuntelemaan ja toteuttamaan sinun toiveitasi kaikilla hoitokerroilla. Panostamme vuoksesi erityisesti palvelun laatuun, hoitotilojen viihtyvyyteen, käytössä olevaan laitteistoon ja tarjottaviin palveluihin.

Meillä SmileSpassa jokainen suuhygienisti on hyvin kohdeltu ja kohdattu, arvostettu työssään ja säännöllisesti lisäkoulutettu sinun parastasi silmällä pitäen. Uskomme, että kohtaavan ja hyvän palvelun tekemisen ydin ja alkulähde sijaitsee työntekijöissämme. Heidän lävitseen sinun kohtaamiseen virtaa yrittäjän syvin tahto tehdä parasta mahdollista ja inhimillisyyteen pohjautuvaa suun terveydenhoitotyötä.