Suuhygienisti! Tulisitko töihin luokseni Suomen kauneimpaan hammashoitolaan?

Olen tamperelainen suuhygienistipalveluja tarjoava hammaskauneushoitola SmileSpa, jonka omistaa perheyritys. Nyt etsin uutta suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen! Täällä kauniissa ja viihtyisissä tiloissani halutaan tarjota Tampereen parasta ja aina yhtä laadukkaan ammattitaitoista hammashoitoa, jossa asiakasta kohdellaan hänen ansaitsemallaan arvostuksella kiireettä. Tavoitteena on, että asiakas nauttii hoitokäynnistään ja haluaa tulla aina vain uudelleen!

Tällä hetkellä luonani työskentelevät suuhygienistit Saila, Lotta ja Hanna. Lisäksi smilespalaisiin kuuluvat Jyväskylästä käsin yrittäjäni Sara ja Jalmari sekä markkinoija Erika. Tiloissani on myös Hampaille.fi-verkkokaupan kivijalkamyymälä, josta asiakkaat voivat ostaa parhaat kotihoitotuotteet mukaansa hoitokäyntinsä päätteeksi.

Yrittäjäni Sara ja Jalmari tahtovat tarjota hyväntuulisen työyhteisön, jossa on mukava työskennellä ja kehittyä suuhygienistin ammatissa. Työvirekyselyn perusteella he ovat onnistuneet tässä hyvin: smilespalaisten työvire oli 4.8/5 ja erityistä kiitosta he antoivat työn merkityksellisyydestä, välittävästä ilmapiiristä sekä mahdollisuudesta tehdä päivittäin asioita, joissa he ovat hyviä! Sara ja Jalmari eivät kuitenkaan tyydy tähän, vaan kehittävät työyhteisöäni jatkuvasti. Hoidoissani panostetaan myös palvelun laatuun, laitteistoon sekä viihtyisään hoitolaympäristöön. Hoitolaympäristö on ehkäpä Suomen kaunein, sillä sijaitsen Tampereen keskustassa ihanan Ratinan suvannon kupeessa. 🤗

Toivon sinulla olevan

 • kokemusta suuhygienistin työstä 1–3 vuotta
 • hyvät asiakaspalvelutaidot
 • oma-aloitteinen ja rempseä asenne
 • kokemusta hoitotyössä tarvittavista potilashallintajärjestelmistä ja hyvät IT-taidot.

Suuhygienistinäni saat

 • työnantajan, joka tahtoo olla Tampereen paras sekä palvelussa että työpaikkana
 • rennot ja toisiaan kannustavat sekä kunnioittavat työkaverit
 • kauniin hammaskauneushoitolan työympäristöksesi
 • mahdollisuuden tehdä laadukasta ja terveyttä edistävää työtä
 • mahdollisuuden vaikuttaa muun muassa yrityksen toimintaan, työvälineisiin, työvuoroihin ja loma-aikoihin
 • hyvinvoivan ja toisiaan tukevan työyhteisön
 • työsuhde-etuna ePassi Hyvinvoinnin ja koulutusmahdollisuuden.

Jos sinulla on suuhygienistin ammatin perusteet hallussa ja olet halukas oppimaan SmileSpan tyylin toteuttaa suuhygienistin palveluita, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja kuvallisen CV:n yrittäjilleni osoitteeseen [email protected]

Voit tutustua minuun ja smilespalaisiin tarkemmin nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa, jonka kohokohdista löydät lisää yrittäjistäni työnantajana. Lisätietoja voit kysyä perustajaltani Saralta puhelimitse numerosta 040 5050 025.

Odotan jo innolla hakemustasi! Kuullaanhan pian. 😍