Etsin suuhygienistiä tositarkoituksella!

Olen Tamperelainen suuhygienistipalveluja tarjoava hoitola ja mut omistaa perheyritys. Synnyin vuonna 2009, joten mulla on 10-vuotissynttärit kesällä. Täällä mun erittäin kauniissa ja viihtyisissä tiloissa halutaan tarjota Tampereen parasta suuhygienistipalvelua.

Mun luona on aina panostettu palvelun laatuun, koneisiin ja laitteisiin, sekä kauneushoitola tyyppiseen hoitolaympäristöön. Suuhygienistit tekevät hampaiden puhdistuksesta ja muista palveluista kiireettömän miellyttävän kokemuksen, jota asiakas odottaa aina uudelleen!

Kesäkuussa 2016 muutin uusiin tiloihin Suvantokadulle ja nyt hoitolassa on kaksi kaunista koskimaisemallista hoitohuonetta. Suuhygienistit tekevät mm. erilaisia hampaiden valkaisuja ja silti heidän päätyötä on raudanlujalla ammattitaidolla tehdyt laadukkaat hampaidenpuhdistukset, jauhepuhdistukset ja monet muut suuhygienistin työhön kuuluvat palvelut. Lisäksi mun asiakkaat voi tehdä ostoksia www.hampaille.fi verkkokauppassa hoitolan kivijalkamyymälässä.

Toivoisin tänne yritteliästä, energistä, työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista asennetta elämään omaavaa suuhygienistiä. Arvostaisin myös, että sinulla olisi kyky toimia perus IT asioiden kanssa. Haluan luokseni ennen kaikkea mahtavan tyypin, jolla on perusasiat hallussa, työhön liittyvät temput opit kyllä yhdessä muiden kanssa!

Hae heti SmileSpahan vakituiseen työsuhteeseen!

Mikäli sinä haluat ihanan työpaikan, kauniin työympäristön ja reilut työkaverit niin laita vapaamuotoinen tarina itsestäsi sekä kuva ja CV. Hakemuksen voit laittaa mun omistajille osoitteeseen rekry@smilespa.fi.

Toivottavasti nähdään pian 🙂

-SmileSpa