Hampaiden kotivalkaisu

Hampaiden kotivalkaisun voi tehdä turvallisesti hoidettuun, terveeseen ja puhdistettuun suuhun. SmileSpasta voit ostaa turvallisesti, laadukkaat ja aidosti toimivat aineet hampaiden kotivalkaisun tekemiseen.

Hampaiden kotivalkaisu kannattaa tehdä suuhun missä ei ole kariesta, ientulehduksia ja hammaskivi sekä pintavärjäymät on poistettu hiljattain. Mikäli et ole aivan varma suusi terveydentilasta, voit varata ajan SmileSpan maksuttomaan hampaiden valkaisukonsultaatioon. Esteettisiin hoitoihin erikoistuneet suuhygienistimme arvioivat suuterveytesi ja ohjaavat valitsemaan oikean kotivalkaisu menetelmän.

Välittömän valkaisutuloksen kuitenkin saat aina vastaanotto valkaisulla ja tehokkaimmat tulokset yhdistämällä vastaanottovalkaisun ja kotivalkaisun. Suosittelemme hampaiden kotivalkaisua vastaanotto valkaisujen välillä kirkastamaan hymyä ja ylläpitääksesi hymysi hehkua tai jatkaaksesi vastaanotolla saavutettua valkaisutulosta.

Myös kotivalkaisujen välillä tulee pitää taukoja ja lyhyitä kotivalkaisu jaksoja voi tehdä vuoden aikana 1-2 kertaa. Suuhygienistin kanssa on hyvä säännöllisesti arvioida tarvetta valkaisuille, (sävyyn helposti tottuu ja itse sävyn arvioiminen realistisesti voi olla hankalaa) sillä liiallinen hampaiden valkaisu ja kotivalkaisujen tekeminen voi aiheuttaa hampaiden läpikuultavuutta.

Mikäli hampaiden kotivalkaisu aiheuttaa vihlontaa suosittelemme pitämään valkaisujaksossa taukoja.

Varaa-aika hampaiden valkaisukonsultaatioon ›

Miten hampaat voi valkaista kotona?

SmileSpassa on tarjolla kolme vaihtoehtoa hampaiden kotivalkaisuun. Hampaiden kotivalkaisuaineita voit noutaa suoraan hoitolan myymälästä.

Whitewash Teeth Whitening valkaisustripsi

Whitewash Teeth Whinening valkaisustripsi on helppokäyttöisin tuote hampaiden kotivalkaisuun. Tuote on teippimäinen liuska, joka painetaan hampaiden pintaan kiinni ja se liukenee suuhun. Sen käyttö kestää korkeintaan 20 minuuttia kerrallaan. Vaikuttavana aineena on 6% vetyperoksidi.

Suosittelemme käyttämään liuskoja viikon ajan aamuin ja illoin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Lisää voit lukea Hampaille.fi verkkokaupasta Whitewash Teeth Whitening valkaisustripsi

Opalescence Go 6%

Opalescence Go 6% on tuote tehokkaaseen ja helppoon kotivalkaisuun. Tuote pitää sisällään valmiit valkaisulusikat sekä ylä- että alaleuan hampaisiin. Lusikoissa on käytetty Opalescence PF -valkaisugeeliä. Tämänkin tuotteen vaikuttava aine on 6% vetyperoksidi.

Suosittelemme tätä käytettäväksi jo valkaistuihin hampaisiin viikon ajan kerran päivässä ja mikäli aloitat tämän hoidon valkaissemattomiin hampaisiin voit jatkaa hoitoa kerrallaan korkeintaan kahteen viikkoon.

Lisää voit lukea Hampaille.fi verkkokaupasta Opalescence Go 6%

Opalescence PF 10%

Opalescence PF 10% on tehokas hampaiden koti­val­kai­suun tarkoi­tettu geeli. Opalescence PF 10% käyte­tään yksi­löl­li­sesti vastaa­no­tolla valmis­tet­tujen hampaiden koti­val­kaisu lusi­koiden kanssa ja sitä voidaan käyttää päivisin tai öisin. Vaikut­ta­vana aineena on 10% karpa­mi­di­pe­rok­sidi. Opalescence PF 10% oleva fluori sekä kalium­nit­raatti vähen­tävät herk­kyyttä ja vahvis­tavat hampaan kiil­lettä koti­val­kaisun aikana. Käyt­tö­aika on 8-10h/​ vuorokausi.

Opalescence PF 16%

Opalescence PF 16% on tehokas hampaiden kotivalkaisuun tarkoitettu geeli. Opalescence PF 16% käytetään yksilöllisesti vastaanotolla valmistettujen hampaiden kotivalkaisu lusikoiden kanssa ja sitä voidaan käyttää päivisin. Vaikuttavana aineena on 16% karpamidiperoksidi. Opalescence PF 16% oleva fluori sekä kaliumnitraatti vähentävät herkkyyttä ja vahvistavat hampaan kiillettä kotivalkaisun aikana. Käyttöaika on 4-6h/päivässä.

Lisää voit lukea Hampaille.fi verkkokaupasta Opalescence PF 16%

Milloin hampaat voi valkaista kotona?

Hampaat voi valkaista kotona silloin kun suu on terve. Suun limakalvojen ja hampaiden tulee olla ehjät ja suun vapaa ientulehduksesta. Hammaskivi ja pinnalliset värjäymät on hyvä poistaa hampaista. Suun ollessa puhdas, hampaiden kotivalkaisuaineet toimivat parhaiten. Tähän samaan ajatukseen perustuu myös vastaanotoolla tehtävät hampaiden valkaisut. Myös aina ennen hampaiden vastaanotto valkaisua hammaskivi ja pintalika tulee poistaa ja suun kokonaisterveys hoidattaa kuntoon.

Kaikenlaiset hampaiden esteettiset hoidot kruunaavat terveen ja hoidetun suun kauneuden.

HAMPAIDEN KOTIVALKAISUAINEET NYT MYÖS VERKKOKAUPASSA

Työskentelemme yhdessä Hampaille.fi verkkokaupan kanssa. Halutessasi voit hankkia tuotteita Hampaille.fi todistuksella verkkokaupasta. Saat todistuksen hampaiden valkaisu konsultaation yhteydessä veloituksetta. Todistus kertoo, että hammashoidon ammattilainen on arvioinut suusi terveydentilan ja sinulle voi turvallisesti myydä hampaiden kotivalkaisuaineita. Todistus on voimassa 6kk sen myöntämisestä. Asiakkaamme voivat saada uuden todistuksen pyydettäessä.

Miksi hampaiden kotivalkaisuaineiden OSTAMINEN on hankalaa?

Hampaiden kotivalkaisuaineiden myyminen ilman valvontaa on Suomessa kielletty. Viranomaiset haluavat, että suunhoidon ammattilaiset suorittavat palveluina toteutettavat valkaisut ja kotivalkaisuaineiden myynti kulkee suunhoidon ammattilaisten kautta. Meidänkin mielestä on tärkeää etteivät hampaiden valkaisuja suorita muut kuin hammashoiden ammattilaiset ja ettei vahvat aineet pääse huonosti hoidetussa suussa aiheuttamaan vahinkoa. Terveessä suussa kuitenkin tuotteemme ovat vaarattomia. Tuotteet on hyvin testattu ja ne ovat markkinoiden laadukkaimpia ja ammattilaisten suosittelemia sekä ohjaamme oikeaan kotivalkaisun käyttöön.

Varaa-aika hampaiden valkaisukonsultaatioon ›