Suuhygienisti Diana Hoffrén

Suuhygienisti Diana HoffrénHei!

Olen Diana Hoffrén, suun terveyden ja asiakaspalvelun asiantuntija Tampereelta. Viihdyn tällä hetkellä SmileSpassa lauantaisin. Kokemusta suun terveyden hoitoalalta olen kerännyt aiemmin sekä yksityisellä että julkisella sektorilla Pirkanmaalla, hammashoitajana ja suuhygienistinä.

Suuhygienistinä olen hyvin hellä, empaattinen ja asiakaslähtöinen. Erityisesti esteettinen hammashoito on aina ollut lähellä sydäntäni. Oma pelkopotilaan taustani on auttanut ymmärtämään hammashoitopelkoa myös ammattilaisen näkökulmasta. Vastaanotolleni voit tulla rennoin mielin ihan omana itsenäsi.

Vapaa-aikaani vietän perheeni, Bamby -kissani ja ystävieni kanssa. Viime aikoina myös sosiaalisesta mediasta on tullut osa arkea, joten löydät minut myös Instagramista @hygienistdiana.

Mikä työssäsi suuhygienistinä on parasta?

Suuhygienistin työ on hyvin monipuolista ja jokainen työpäivä sekä asiakaskohtaaminen on erilainen. Parasta on nähdä puhtaat onnelliset hymyt ja huomata miten oma työnjälki edistää asiakkaiden terveyttä.

Rakastan suuhygienistin työssä juurikin mahdollisuutta edistää suun terveyttä ja samalla myös yleistä hyvinvointia. Myös asiakkaiden palaute antaa parasta motivaatiota tehdä sydämelleni tärkeää työtä.

Mikä SmileSpassa on parasta?

Kun etsin uutta vastaanottoa, lähdin pohtimaan asiaa asiakasnäkökulmasta. Ajattelin missä asiakkaani saisivat parhaan kokemuksen suuhygienistipalvelusta kokonaisuudessaan? Ja saman tien mieleeni tuli SmileSpa! Hoitolalla on ihastuttava sisutus ja näköalat, korkea hygieniataso, laaja valikoima instrumentteja ja hoitolaitteita, hyvä maine sekä timanttinen tiimi.

Mikä ihmeen sooloharja?

Palataan ensin hieman ajassa taaksepäin. Kauan kauan sitten ihmiset harjasivat hampaita luonnollisella hammasharjapuun oksalla ”Miswakilla”. Hammashoito on vuosien saatossa onneksemme kehittynyt ja näin Miswakista on kehitetty nykyaikainen versio: sooloharja. Se on pieni yksitupsuinen harja, joka mahdollistaa ienrajojen ja hankalimpienkin kolojen puhdistamisen. Harja ei vaadi hammastahnaa, joten voit sooloilla ihan missä vaan ajasta riippumatta.

Niin manuaali- kuin sähköhammasharjallakin myös sooloharjalla on oma harjaustekniikka, minkä kehitti Dr. Jiri Sedelmayer. Sooloharjan käytön jälkeen hampaat tuntuvat liukkailta, ihan kuin suuhygienistivastaanoton jälkeen. Jos tarvitsisi valita vain yhden välineen hampaiden puhdistukseen, valitsisin viipymättä sooloharjan.

Suosittelen jokaiselle asiakkaalleni Curaprox Single sooloharjaa, jonka löydät nykyään myös Hampaille.fi myymälästä ja verkkokaupasta.

Kokemuksia Dianasta

Annaliisan yllätti positiivinen hammashoito kokemus suuhygienisti Dianasta

Olen jo pitkään miettinyt, että minun on jo aika käydä suuhygienistin vastaanotolla hampaiden puhdistuksessa. Koska hammaskiven poisto ei kuulu suosikkitoimenpiteisiini, kynnys varata aika suuhygienistille oli melko korkea. Tiesin kuitenkin, että ammattilaisen tekemä puhdistus on omalla…

Lue koko artikkeli ›

Victorian hampaiden valkaisu pitkän harkinnan jälkeen

Olin pitkään harkinnut hampaiden valkaisua, ja vihdoinkin tämä pitkäaikainen suunnitelma on toteutunut. Tärkeänä esivalmistautumisena ennen hampaiden valkaisua on tarkistaa, että hampaat ovat kunnossa ja tietenkin käydä hampaiden puhdistuksessa, joten ensimmäisellä vastaanotolla toteutettiin tämä vaihe. Saavuin…

Lue koko artikkeli ›