SmileSpa parempien pusujen asialla 20 euron ystävänpäiväeduilla!

Valitettavan moni kokee, etteivät heidän kiihkeimmätkään suudelmansa pääse kunnolla perille rakkaan suusta huokuvan hajumuurin vuoksi. Jos sinä olet yksi heistä, joiden tekisi melkein mieli pidellä nenästään suutelohetken koittaessa, tulet innostumaan ystävänpäivälahjastani!

Kehota armastasi varaamaan ihkaensimmäinen aikansa luokseni nyt ystävänpäiväviikonloppuna ja kerro hänelle kannustimeksi, että annan hoitoon 20 euron arvoisen edun ensimmäisen kerran jännitystä helpottamaan. Sinua en velvoita mihinkään, tämä ystävänpäiväetu menee ihan täysin minun piikkiini! Varmistat vain, että kumppani kirjoittaa ajanvarauksen Lisätiedot-kenttään ”YSTÄVÄNPÄIVÄ2020”, ja valmistaudut parempiin pussailuhetkiin.

Entä, jos hoitokäyntiä kaipaisi ystäväni?

Joskus hajumuuriin törmääminen ei vaadi edes pusuetäisyyttä, vaan sen voi kohdata myös ”ihan pelkkänä ystävänä”. Siksi en ole rajoittanut ystävänpäivälahjaani pelkkiin rakastavaisiin! Voit siis suositella luonani vierailua myös ystäville, jotka eivät minua vielä tunne, ja he saavat saman 20 euron edun.

Suositusetu koskee vain ystävänpäiväviikonloppuna 14.–16.2. varattuja uusien asiakkaiden aikoja. Voit suositella SmileSpata niin monelle rakkaallesi kuin haluat – he kaikki saavat 20 euron edun ensimmäisestä käynnistään!

Muistathan pyytää ajan varaavaa kirjoittamaan ajanvarauksen Lisätiedot-kenttään “YSTÄVÄNPÄIVÄ2020”.

Edun voi käyttää mihin tahansa tarjoamaani hoitoon. Etua ei voi yhdistää muihin mahdollisiin hoitoihin.

Ihanaa ystävänpäivää, raikkaita pusuja ja nähdään SmileSpassa!