Tervetuloa SmileSpahan!

Suhtaudumme vastaanotollamme vakavasti koronan ja kaikkien muidenkin sairauksien leviämisen ehkäisemiseen sekä sinun ja meidän turvaksi. Olemme aina kiinnittäneet hammashoidossa erityistä huomiota tilojemme puhtauteen, ja nyt ylläpidämme puhtautta lisäksi uusien viranomaissuositusten mukaisesti.

Uusi viranomaisten linjaus kannustaa panostamaan ennen kaikkea suun terveyttä edistäviin ja ongelmia ehkäiseviin hoitoihin, jotka ovat suuhygienistin päätyötä. Koska olemme saaneet parempia suojaimia, koemme voivamme palata tekemään tätä tärkeää työtämme turvallisesti. Näin sinä voit jälleen saada koko kehosi terveyttä edistävää hammashoitoa SmileSpasta.

Riskiryhmäläisten hoidon arvioimme aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa. Koska hoitamattomat ikenet ja erityisesti parodontiitti nostavat riskiä tartunnalle entisestään, on hammashoitoa hyvä jatkaa terveydentilan sen salliessa.

Tule hammashoitoon vain täysin terveenä. Jos tunnet olosi vähänkään sairaaksi tai sinulla on lieviäkään flunssan oireita, siirräthän ajanvaraustasi joko sähköpostiisi saamallasi linkillä, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla meille numeroon 010 4399 599. Jos epäilet koronavirustartuntaa, lue toimintaohjeet kanta.fi:stä.

SmileSpan suuhygienistien työrauha takaa laadukkaan ja turvallisen hammashoitosi

Nopea hammashoito ei ole laadukasta hammashoitoa. Erityisesti laadukkuuden merkitys korostuu nyt. Olemme aina panostaneet siihen, että asiakkaidemme hoitoajat ovat tarpeeksi pitkiä, jotta voimme toteuttaa laadukasta hoitotyötä. Tähän pyrimme edelleen.

Kun hoitojen välissä on riittävästi aikaa, ehdimme myös ylläpitää huolellista hygieniatasoa koko hoitolassamme. Olemme hammashoidossa aina taistelleet bakteereita vastaan ja siksi panostamme jatkuvasti hoitolamme puhtauteen.

Yllämainituista syistä johtuen tarjoamme tällä hetkellä hampaiden puhdistushoitoja vähintään 60 minuutin mittaisina.

Lämpö ja ystävällisyys ovat edelleen hoidoissamme läsnä

Lisätyn suojavarustelumme vuoksi saatamme näyttää tieteiselokuvasta karanneilta, vaikka olemme edelleen samoja suuhygienistejä kuin olimme ennenkin. Toivomme silti voivamme välittää sinulle, että meitä ei tarvitse pelätä ja olet meille tärkeä. Hammashoitokokemuksesi miellyttävyys on meille edelleen sydämenasia. ❤️

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi tullessasi hammashoitoon luoksemme. Siksi tahdomme avoimesti kertoa konkreettisista asioista, joita teemme päivittäin lisätäksemme turvallisuuttasi hoitolassamme.

 • Kohtaamme sinut toistaiseksi koko käyntisi ajan kasvosuojat puettuina. Hymyilemme sinulle silti. ❤️
 • Hoitolaan tullessasi saat heti käsidesiä automaatista ja kengät riisuttuasi pääset wc-tilaan pesemään kätesi saippualla.
 • Esitietolomakkeiden täyttäminen on siirretty odotustilasta hoitohuoneeseen. Odotustilasta on poistettu myös lehdet. Voit hoitoon pääsyä odotellessasi siis nauttia hetken joutilaana olosta.
 • Kahden hoitohuoneen hoitolana odotustilassa on aina vain pieni määrä ihmisiä kerrallaan.
 • Hoitosi aloitetaan miedolla vetyperoksidisuuhuuhteella, joka vähentää bakteerikuormaa suussasi ja sitä kautta myös suusi ulkopuolella. Tiedämme, ettei purskuttelukokemus ole välttämättä kaikista miellyttävin. 😜 Olemme siitä pahoillamme, mutta hyöty on niin suuri, että tämä kannattaa silti tehdä.
 • Tarjoamme tällä hetkellä vain vähintään 60 minuutin hoitoaikoja. Näin voimme panostaa hammashoitokäyntisi laatuun, hoitohuoneen puhdistukseen asiakkaiden välillä sekä koko hoitolan hygieniatasoon.
 • Käytämme hoitotyössä korkeatasoisia suojahanskoja, kasvosuojia, hiussuojia sekä kasvovisiirejä.
 • Hygieniaa ylläpidetään muun muassa ahkeralla ovenkahvojen, maksupäätteen ja muiden kosketuspintojen sekä wc-tilojen desinfioinnilla.
 • Voimme halutessasi esitellä sinulle välinehuoltotilamme toiminnan, jossa kaikki työvälineiden desinfiointi ja sterilointi tapahtuu asianmukaisesti. Näytämme myös hoitohuoneen puhdistustoimenpiteet, jos se sinua kiinnostaa.
 • Hoitolassamme on nykyaikainen koneellinen ja tarpeet täyttävä ilmanvaihto.
  Jos jokin asia mietityttää, voit ottaa meihin yhteyttä ennen hoitoasi sähköpostilla [email protected], puhelimitse 010 4399 599 tai Facebookissamme.

Olemme innoissamme, että pääset palaamaan hoitolaamme. Lämpimästi tervetuloa jälleen SmileSpahan. ❤️ Ajanvaraukseen pääset tästä.