SmileSpan koronatiedote: Tervetuloa hammashoitoon turvallisesti!

Suhtaudumme vastaanotollamme vakavasti koronan ja kaikkien muidenkin sairauksien leviämisen ehkäisemiseen sekä sinun ja meidän turvaksi. Olemme aina kiinnittäneet hammashoidossa erityistä huomiota tilojemme puhtauteen, ja nyt ylläpidämme puhtautta myös uusien viranomaissuositusten mukaisesti.

Viranomaisten linjaus kannustaa panostamaan ennen kaikkea suun terveyttä edistäviin ja ongelmia ehkäiseviin hoitoihin, jotka ovat suuhygienistin päätyötä. Koska käytössämme on määräysten mukaiset suojaimet ja varotoimet, koemme voivamme tehdä tätä tärkeää työtämme turvallisesti. Näin sinä voit saada koko kehosi terveyttä edistävää hammashoitoa turvallisesti SmileSpasta.

Riskiryhmään kuuluvienkin yleisterveyden hoitamisen yhtenä tärkeänä elementtinä on ennaltaehkäisevä hammashoito. Hoitamattomat ikenet ja erityisesti parodontiitti nostavat riskiä tartunnalle entisestään, joten hammashoidossa käynti suojaa koko kehon terveyttä. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai huolia käynnin suhteen missä tahansa tilanteessa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon 010 4399 599.

Tule hammashoitoon vain terveenä

Jos tunnet olosi sairaaksi tai sinulla on flunssan oireita, siirräthän ajanvaraustasi joko sähköpostiisi saamallasi linkillä, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla meille numeroon 010 4399 599.

SmileSpan suuhygienistien työrauha takaa laadukkaan ja turvallisen hammashoitosi

Nopea hammashoito ei ole laadukasta hammashoitoa. Erityisesti laadukkuuden merkitys korostuu nyt. Olemme aina panostaneet siihen, että asiakkaidemme hoitoajat ovat tarpeeksi pitkiä, jotta voimme toteuttaa laadukasta hoitotyötä. Tähän pyrimme edelleen.

Kun hoitojen välissä on riittävästi aikaa, ehdimme myös ylläpitää huolellista hygieniatasoa koko hoitolassamme. Olemme hammashoidossa aina taistelleet pöpöjä vastaan ja siksi panostamme jatkuvasti hoitolamme puhtauteen.

Lämpö ja ystävällisyys ovat edelleen hoidoissamme läsnä

Hammashoitokokemuksesi miellyttävyys on meille sydämenasia. ❤️

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi tullessasi hammashoitoon luoksemme. Siksi tahdomme avoimesti kertoa konkreettisista asioista, joita teemme päivittäin lisätäksemme turvallisuuttasi hoitolassamme.

  • Kohtaamme sinut edelleen koko käyntisi ajan kasvosuojat puettuina. Hymyilemme sinulle silti. ❤️
  • Hoitolaan tullessasi saat heti käsidesiä automaatista ja kengät riisuttuasi pääset wc-tilaan pesemään kätesi saippualla.
  • Kolmen hoitohuoneen hoitolana odotustilassa on aina vain pieni määrä ihmisiä kerrallaan.
  • Pyrimme tekemään aerosoleja tuottavat hoito-osiot heti hoitokäyntisi alussa. Näin aerosolit ehtivät laskeutua ennen seuraavan hoitokäynnin alkua.
  • Käytämme hoitotyössä korkeatasoisia suojahanskoja, kasvosuojia, hiussuojia sekä kasvovisiirejä.
  • Ylläpidämme edelleen korkeaa hygieniatasoa muun muassa ahkeralla ovenkahvojen, maksupäätteen ja muiden kosketuspintojen sekä wc-tilojen desinfioinnilla.
  • Voimme halutessasi esitellä sinulle välinehuoltotilamme toiminnan, jossa kaikki työvälineiden desinfiointi ja sterilointi tapahtuu asianmukaisesti. Näytämme myös hoitohuoneen puhdistustoimenpiteet, jos se sinua kiinnostaa.
  • Hoitolassamme on nykyaikainen koneellinen ja tarpeet täyttävä ilmanvaihto.
  • Jos jokin asia mietityttää, voit ottaa meihin yhteyttä ennen hoitoasi sähköpostilla [email protected], puhelimitse 010 4399 599 tai Facebookissamme.

Lämpimästi tervetuloa SmileSpahan. ❤️ Ajanvaraukseen pääset tästä.